Izület gyulladás? Fájdalom?
Lassan egy éve edzek komolyabban és azt kell tudni rólam hogy előtte vékony voltam 52kg és 173 cm mostanra már 70kg elértem és egyre nagyobb súlyokkal edzek... Na le írok egy 2 gyakorlatot amiknél előfordul a problémám hátha tud valaki megoldást találni rá.
Tolodzkodás könyök fájdalom
Tricepsz le húzás rúddal könyök
Fekvő támasz csukló(Fekve nyomásnál nem fáj)
Francia rúddal való bicepsz vagy pedig egykezessel nagyobb súly akkor alkar de csukló is.
Tehát könyöktől csuklóig fájnak az izületem ezeknél a gyakorlatoknál. Elkövettem azt a hibát hogy ízület védőt se vitamint nem szedtem eddig de most már vitaminból beszereztem a multiprót izületvédőt meg még nem tudom mi legyen.
Tapasztalatokat szeretnék hogy ki lehet gyógyulni belőle 100% osan? Mert nagyon idegesítő hogy bírnák pld 35kg bicepszezni rúddal de szét megy az alkarom.
Ha valaki ad tanácsot és esetleg valami bolti termék lesz akkor pontos nevet létszi hogy kinek mi jött be.
Válaszokat előre is kösz.És még mellékesen,az érintett helyeken egyébként elég vékony is a karom nem vagyok erős csontozatú..vékony a csuklóm az alkarom.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!