Rendszeresen fáj az alkarom, mi lehet az oka? A többi lent.
Sziasztok,
Most már kb. 1 éve folyamatosan nyűglődöm ezzel, úgyhogy egy cseppet elkezdtem unni. Szoktam nyújtani, komoly vitamin kiegészítőket szedek (multivitamin+kalcium-magnézium+C+D+lenmagolaj, stb..), de egyszerűen nem akar szűnni. Edzés után pár órával elkezdődik és kb. 2-3 napig tart. Utána azért nagyjából helyreáll, de újabb edzés után ismét fájni kezd. Már használtam bemelegítőkrémet, voltam masszőrnél, sokkal jobban figyelek az edzéstechnikámra... Ennél többet nem nagyon tudok már tenni. Ötletek?
Köszi :)
Nekem ugyan ez volt, viszont csak a bal alkaromban. Megoldás ami nekem segített: Bicepsz napon nyomtam 3 sorozat alkar erősítő gyakorlatot:
Kb 3-4 hónap után elmúlt végleg. Persze az is lehet, hogy vmi gyulladás van benn, ki kéne hagynod 1-2 hetet. Orvosnál már voltál amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!