Vélemény? Internetről letölthető Excel táblázatban egy komplet edzésterv. Ha jol tudom valami erőnövelő edzés (5x5-ös), valaki próbálta már?
Figyelt kérdés
azert tetszik mert csak alapgyakorlatok vannak benne ,igy otthon is tudnék edzeni.Ha van már tapasztalatotok vele le tudnátok irni?2015. okt. 26. 07:15
2/9 anonim válasza:
Sok 5*5-ös edzés van, nem csak egyféle...
De általában az ice cream fitness 5*5-re gondol mindenki.
4/9 anonim válasza:
Az első válaszoló szegény egy megkeseredett szellemileg sérült egyén, rá ne hallgass bármit is ír.
Működhet, kezdőknek gyakran ajánlják.
Én annyit tennék hozzá hogy olvasd el a powerbuilder oldalán (googlizz) található e-bookot. Ott sok segítséget kapsz a megfelelő technika elsajátításához, ami a mobilitást érinti.
Ezt ERŐSEN ajánlom hogy csináld is végig a könyvben leírottak szerint, mert ez a kellő alap ahhoz hogy normálisan tudd végrehajtani a gyakorlatokat.
5/9 anonim válasza:
Powerbuilder oldal már nem működik legalábbis nálam.
6/9 anonim válasza:
Köszi powerbuilder fan de én maradok a sárga kapszulánál az sokkal jobb
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ! még azt szeretném megkérdezni,hogy ha 45fokos nyomást lecserélném katonai nyomásra úgy jó lenne?
2015. okt. 26. 13:47
8/9 anonim válasza:
nálam megy
ügyes vagy gyúrósjózsi jár a keksz.
Nem, nem lesz jó. Olvasd el azt a tetű könyvet, és értelmezd. Nem ennyin múlik a jó edzés hogy x gyakorlat helyett y-t csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!