Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit csináltok két sorozat...

Ti mit csináltok két sorozat között?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult hogy az edzőtársam lekopott,én szeretném folytatni de voltam azóta egyedül és bajban vagyok,mert eddig az volt hogy ő megcsinált egy sorozatot(pl fekpadon 10-et)utána én.És most pedig megcsinálok 10-et,felülök,és nem tudok mit csinálni,kicsik kellemetlen ott ülni és semmit nem csinálni,így az szokott lenni hogy túl hamar vágok bele a következőbe és nem tudok rendesen rápihenni.

2015. okt. 24. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy perc alatt azért olyan sokat nem lehet unatkozni. Nekem jól esik kicsit pihenni. Én mérem a pihenőidőt, így nem lesz se rövid, se hosszú.
2015. okt. 24. 15:00
 2/5 *Glissade* ***** válasza:
Én nézegetem a bicepszemet és/vagy flörtölök a recepcióssal pihenő időben.
2015. okt. 24. 19:19
 3/5 Kisboltos ***** válasza:
először is megpróbálok elegendő levegőt venni, aztán elkezdek rákoncentrálni a következő sorozatra. fejben végigcsinálom az adott ismétlést, ha nagyobb súllyal dolgozok vagy egy másfajta gyakorlatot végzek. meditáció, az fontos.
2015. okt. 24. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Fejben koncentrálsz a következő feladatra, és szuszogsz
2015. okt. 24. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Iszok, letorlom az izzadsagot magamrol es rakeszulok a kovetkezo sorozatra.
2015. okt. 24. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!