Ti mit csináltok két sorozat között?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult hogy az edzőtársam lekopott,én szeretném folytatni de voltam azóta egyedül és bajban vagyok,mert eddig az volt hogy ő megcsinált egy sorozatot(pl fekpadon 10-et)utána én.És most pedig megcsinálok 10-et,felülök,és nem tudok mit csinálni,kicsik kellemetlen ott ülni és semmit nem csinálni,így az szokott lenni hogy túl hamar vágok bele a következőbe és nem tudok rendesen rápihenni.2015. okt. 24. 14:35
1/5 anonim válasza:
Egy perc alatt azért olyan sokat nem lehet unatkozni. Nekem jól esik kicsit pihenni. Én mérem a pihenőidőt, így nem lesz se rövid, se hosszú.
2/5 *Glissade* válasza:
Én nézegetem a bicepszemet és/vagy flörtölök a recepcióssal pihenő időben.
3/5 Kisboltos válasza:
először is megpróbálok elegendő levegőt venni, aztán elkezdek rákoncentrálni a következő sorozatra. fejben végigcsinálom az adott ismétlést, ha nagyobb súllyal dolgozok vagy egy másfajta gyakorlatot végzek. meditáció, az fontos.
4/5 anonim válasza:
Fejben koncentrálsz a következő feladatra, és szuszogsz
5/5 anonim válasza:
Iszok, letorlom az izzadsagot magamrol es rakeszulok a kovetkezo sorozatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!