Nem bicepszezik mégis nagy?
Figyelt kérdés
Üdv
Van egy ismerősöm a teremből, erőemelő edzéseket végez.
Pl: heti 3x mellezik, alacsony ismétlésszámokat használ stb.. Ő tudja én nem végeztem soha.
Az mellett hogy nem bicepszezik, akkora pajszerjai vannak, hogy elbújhatok mellette és alapgyakorlatokban is bika.
Nemtudom hány 21 éves srác tudja elmondani magáról naturálként, hogy 130-135 kg fekvenyomásozik 4-5 ismétlés erejéig segítség nélkül.
Hogy fejlődik ennyire ki a bicepsz ? Ha nem bicepszezik ?
2015. okt. 21. 14:41
1/11 HarciCsiga válasza:
Eloszor is a kar nagy reszet a tricepsz adja, masodszor hat gyakorlatoknal is dolgozik egy keveset a bicepsz tovabba genetika
2/11 anonim válasza:
Pontosan. Nem kötelező külön bicepszezni, ha meg nem fejlődik elég rá egy külön izoláció. Ha meg a srác hátazott rendesen, akkor az valószínűleg az miatt van nagy bicepsze. A tricepsze meg a fekvenyomástól nőtt meg.
3/11 Balazs227 válasza:
Valószínűleg jó a genetikája. Mondjuk azt nem tudom honnan tudod, hogy naturál. 24/7 követed? Ha neked nem jó a bicepsz genetikád akkor muszáj lesz külön gyakorlatot végezni, de lehet, h még akkor sem lesz akkora a bicepszed mint a jó adottságokkal rendelkező embereké.
4/11 anonim válasza:
Azért mert ha heti 3x fekvenyom az azt jelenti, hogy heti 3x dolgozik a tricepsze is. Lehet, hogy nem kap akkora terhelést a tricepsz mint egy tolóckodásnál, de egy 130 kg-os fekve nyomás már pont elég terhelés, még lehet, hogy több is mint a heti egy tricepsz nap.
5/11 anonim válasza:
16-7 éves 75kg+ srácok nyomnak 130-140 kilóval amúgy diákolimpián. :)
6/11 anonim válasza:
Minden elismerésem az övék.
Ettől függetlenül én még soha nem láttam naturál 21 évest 135kg-al szériázni.
7/11 anonim válasza:
Honnan tudod,hogy nem bicepszezik?Én is egész testes edzést végzek alacsony ismétlésszámmal,de mindig van egy bicepsz és egy tricepszgyakorlat is.
8/11 anonim válasza:
#5: 20 évesen meg fáj a könyöke.
9/11 anonim válasza:
En anno 18 evesen 71 kiloval, elfogadott 110-et nyomtam rawban. 75+ sulyban lehetseges a 135,de messze nem atlagos naturalkent.
En sem karozom sokszor, de senki nem mondana meg. Genetika.
10/11 anonim válasza:
Erőemelőknél szerintem jóval kevesebb a fájós ilyen-olyan testrész. Ott foglalkoznak is a mobilitással, és nyújtásokkal, míg testépítésben annyi hogy "nyújtani kell. NAGYON FONTOS!" és kb ennyit a nyújtásokról. Se a hogyan, se a mit, mikor, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!