Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Na akkor mégis hogyan (diéta)?

Na akkor mégis hogyan (diéta)?

Figyelt kérdés

Azt hiszem elkezdek egy komolyabb étrend változtatást. Az edzéseimmel megvagyok elégedve, jött is fel rám egy rakat izom meg erő minimális zsírral 7 hónap alatt. Viszont 1 hónapja már alig edzek, az edzőpartnerem elköltözött, motivációt vesztettem.

Az étrendre félig figyeltem oda:

- kb oda figyeltem, hogy legyen benne elég hús meg a szénhidrát relatív jó forrásból legyen (rizs, édesburgonya)

- az édességekre oda figyeltem vagy megpróbáltam valami alternatív módon édességhez jutni (protein csoki, protein palacsinta stb.)

Azt hiszem újra visszatérek a testépítéshez, mert mióta abbahagytam a gyúrást egyáltalán nem figyelek oda a kajára és jönnek fel rám a kilót és egyre jobban frusztrál (hálisten).

A motivációmat azt hiszem egy blogban és egy szálkásító(testzsír csökkentő diétában és edzésben fogom megtalálni).

Jelenleg 185 centi vagyok 97 kilóval.

A kajáim elkészítéséről is én szeretnék gondoskodni. Eddig anyám csinálta vagy rendeltem. Tavaly is télen vágtam bele csak fél év kevés ahhoz, hogy izmot szedjek fel majd utána beszálkásodjak.

Az izomnövelés már annyira nem érdekel. Az idei nyáron inkább zsír mentes szeretnék lenni.

Mit csináljak, tippeket, konkrét étrendeket, elkészítéshez könyveket, cikkeket szeretnék kapni.

Köszi!

2015. okt. 19. 02:20
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

mindent megtalálsz a szálkásitásról.

2015. okt. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!