HIIT, igy is lehet csinalni?
Figyelt kérdés
mivel elég macerás dolog futás közben mérni az időt ,arra gondoltam,hogy 200m pályan futnák egy kört amilyen gyorsan megy utanna meg egy lazát.2015. okt. 20. 17:08
1/3 anonim válasza:
Rengeteg HIIT van, az egyéni, hogy kinek mi válik be. Akár 10 másodperc lassút követheti 10 másodperc futás, vagy 30 másodperc gyorsat másfél perc levezető, tényleg szinte mindegy. Ha neked az válik be, így kényelmes, hogy egy kört lefutsz ~30mp alatt, majd utána tartasz egy-két kör levezetőt, majd újrakezded, hajrá.
Amúgy van egy csomó alkalmazás, amit be lehet állítani, hogy miként jelezzen neked, ilyen pl. Androidra a Hybrid Stopwatch and Timer, én legalábbis ezt használom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tippet! Kiprobalok egy ilyen alkalmazast.
Bocs a helyesirasi hibakert,gyorsan irtam..
2015. okt. 20. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!