Ha előtte-utána képpel kellene hozzászólni, hány "szakértő" lenne itt?
Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 23:11
11/19 anonim válasza:
Nem mondtam magamról. hogy szakértő vagyok még sosem. Arra válaszolok amire tudok, nem szoktam kitalációkat írni. Nem érdekel a kinézet sem. Nem csak az ér valamit, aki ki van pattintva, mint a kukorica. Az izomméret nem arányos sem az erővel és az értelmi szinttel. Nekem utóbbi kettő a lényeges.
12/19 anonim válasza:
Aki nincs kipattintva, annyit is ér. - Lázár János
13/19 dirtboy válasza:
Szerelem Királya
montizsolti nincs itt
14/19 anonim válasza:
15/19 anonim válasza:
Most pár kilóval nehezebb vagyok valamivel élesebben
16/19 anonim válasza:
Uhh, látom működik a csirkemell meg a fehérjepor!
17/19 anonim válasza:
hát aki úgy kajál mint én annak tényleg minden tiszteletem szerintem 3éve nem volt olyan hogy több mint 3óra eltelt olna két étkezésem között,tök mindegy hol voltunk esküvő,buli,nyaralás,aszonnyal színházba voltunk emlékszem össze is vesztünk,hogy előadás alatt kajálok,metrón,buszon,szarás közben,éjszaka ébresztőre felkelni és lemenni főzni,volt itt minden..na meg az a mennyiség..
18/19 anonim válasza:
Eat CLEN,
TREN hard,
TEST the limits
DBOLish your goals,
GHet huge,
Keep huSLIN,
WINNY it all,
ANAVAR give up!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!