Ha előtte-utána képpel kellene hozzászólni, hány "szakértő" lenne itt?
Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 23:11
1/19 anonim válasza:
mert szerinted minden személyi edző ki van baszva?
2/19 anonim válasza:
Ha pakolnék ki magamról egy képet, akkor valami napi 24/7-ben gép előtt döglő köcsög rendszergazdának gondolnátok.
Amúgy pedig 210×3/137.5×5/290×2 SQ/BP/DL.
Mondjuk, feltételezem nálad a sport a testépítésnél kimerül, ha már ilyen kérdést kiírsz, cukifiú.
3/19 Valter6672 válasza:
Vannak olyan emberek, akik annyira nincsenek kibszva, ellenben azért sok mindent tudnak és ismerek olyat is, aki kva jól néz ki és edzés után túrót láttam enni. Nyilván nem sok olyan válaszoló van itt, aki évek óta edz és a sport megszállottja, de azért ahogy szoktam olvasgatni vannak akik értenek a témához.
4/19 anonim válasza:
Már rengetegszer raktunk ki nagyon sokan előtte utána képeket.
5/19 anonim válasza:
Raknék de a gépen volt az elötte az meg tönkre ment
7/19 Kisboltos válasza:
Nincs rólam kép. Utálok fotózkodni. De ha átjössz megmutatom most milyen ;)
9/19 anonim válasza:
Ez kb olyan mint számon kérni egy boxedzőt, hogy hogy képzeli hogy edz boxolókat, ha nincs tipptopp formában, és nincs aktív boxolói karrierje épp.
Nem tudom hogy az erő/izomtömeg hogy függ össze a szellemi képességekkel, de szívesen meghallgatlak a témában.
10/19 anonim válasza:
fogyok, a fogyis kérdésekhez szólok hozzá, nomeg a bringásokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!