Szerintetek nem fogok elzsírosodni? Többi lent 15/L
Figyelt kérdés
Eddig nem jártam kondizni,csak heti 3 kardió edzésem volt,plusz még bicikliztem,meg futottam mellette. Most kezdeném el a testépítést,heti 3x járnék kondiba.
Csak az a baj,hogy eddig nagyon keveset ettem,és ez miatt lefogytam. Ha elkezdem majd a tömegnövelő étrendet,és a szervezetem hirtelen sok táplálékot kap,nem fogok elzsírosodni? Mennyi idő,amíg hozzászokik a szervezetem a sok táplálékhoz?
2015. okt. 18. 16:02
2/2 anonim 

válasza:

Nem kell olyan sokat enni tömegnövelésnél se ha minöségi a kaja meg izmosod is ugy h a testzsirszázalék min imálisan növekszik max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!