Glutamin, bcaa, vagy mi kell nekem?
Figyelt kérdés
Hello.
Az lenne a kerdesem,hogy mi kell nekem edzes elott,/kozben,amennyiben a katabolizmust szeretnem minnel jobban elnyomni?(90-100perces sulyzos edzes)
Minden valaszt ertekelek.
2015. okt. 17. 21:57
1/3 anonim válasza:
Hobbi szinten teljesen fölösleges külön aminosavara költeni a pénzt, ráadásul fölösleges másfél órákat edzeni.
Egy edzés férjen bele 1 órába és inkább az intenzitást növeld, ne az időtartamot.
2/3 anonim válasza:
Edzés közben hogy lehet kiküszöbölni a katabolizmust? (Segítek: sehogy.)
3/3 A kérdező kommentje:
Ksözönöm szépen a válaszokat.Értékeltem őket.(Azért megkérdezhetem,csak hogy tudjam,hogy melyik lenne a leghasznosabb edzés előtt,és közben?
Anyagi okokból jobban is teszem,ha nem foglalkozom vele,úgyis csak hobbi az egész. :)
2015. okt. 18. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!