1/9 anonim válasza:
zsir izmos nagyábol egy kis diéta azt jó lesz
2/9 anonim válasza:
Szerintem qva jó. Jó nagy karod van. Grat!
3/9 anonim válasza:
Van kar. De most mehet egy kiadós szálkásítás!
4/9 anonim válasza:
Rendben van. Folytasd a tömegelést tavaszig utána szálkásítás akkor nagyon jó leszel. Sok sikert.
5/9 anonim válasza:
Szálkásítás, egyél megtervezettebben. Elölről jobb lenne látni, de jól kivitelezett ferdenyomás, áthúzás és enyhén fokos tárogatást csinálj, valamint oldalemelést.
Karod f"sza :D
6/9 anonim válasza:
Dagi vagy, de ha ledobsz 15-20 kilót szerintem nem lesz rossz a korodhoz képest.
7/9 anonim válasza:
#6: Hülye vagy. Egyáltalán nem dagadt. Inkább ilyen legyen, mint ropi. És 20 kiló felesleg sincs rajta. Ennek nagy része izom.
8/9 anonim válasza:
Csinos.ja dieta tavasszal de ne nagyon ha nem versenyre mesz.
(Lany vagyok mieott kiakadsz a csinoson)
9/9 anonim válasza:
Ennyi idősen általában az egészséges anyagcseréjű fiatal embereken nincsen ekkora zsír felesleg.Ezért jobb lenne ezt még most időben helyretenned és megbarátkozni az alacsonyabb ch-s kajálással életmód szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!