Mit tegyek hogy rávegyem magam a kondizásra?
16 éves vagyok és vékony vagyok semmi karral..
Rám sem néznek a lányok.
Mit tehetek hogy rávegyem magam hogy menjek edzeni?
Önbizalomhiányos vagyok és ilyen köztes állapotban vagyok hogy izmosodni akarok, de egyszerűen nem vagyok képes elmenni.. Valami visszatart...
Mindig arra gondolok hogy fura lenne ha én edzenék és nem is tudom hogy menne, de tudom hogy ha nem vagyok izmos sosem lesz barátnőm.
Mit tegyek?
Szánd el magad ! Én tudod mit csináltam? Megfogtam egy vödröt és azt emelgettem. Én is nagyon önbizalom hiányos voltam, de összeszedtem magam és odacsaptam. Engem is fikáztak, hogy vékony a karom meg így meg úgy, de nem érdekelt. Magamért csináltam és csinálom. Az önfejlesztés fontos része az életnek. Fejleszd a tested és a szellemed. Ez az élet útja. Így leszelel kemény és harcedzett.
És ne a nők miatt csináld. Fiatal vagy és naiv, az értékes nőket nem a tetoválásaiddal meg nagy karjaiddal fogod levenni a lábáról, hanem az eszeddel és próbálkozással. A jó test csak plusz pont a muffoknál.
Na menj el és emelgesd azokat a vasakat!
2 év edzés múltam még mindig nem néznek meg
Ugy hogy ne a csajok miatt kezd el hanem magadért
Elárulom, hogy a kondizók 60-80%-a kb olyan okkal kezd el edzeni mint te.
Te attól félsz hogy röhely tárgya lennél ha meglátna valaki az edzőteremben. Megnyugtatlak: senki nem fog foglalkozni azzal hogy hogy nézel ki.
A termek nagy százaléka az segítőkész emberekkel van tele.
Ha teheted (pénz kérdése) keress egy személyi edzőt, és kérd ki a segítségét. Gyors eredményt olyan szinten ne várj hogy 2 hét alatt kipattansz. De egy év alatt már elég szép eredményt el lehet érni.
Ha személyi edzőre nincs lóvé, akkor olvasd el a sárga kapszula című könyvet. Ingyenesen letölthető.
Továbbá google: alapismeretek és az ott lévő cikksorozatot olvasd el.
Ami fontos: tápkieg nélkül, megfelelő étrenddel pont ugyanúgy lehet fejlődni mint étrenddel ÉS tápkieggel.
Viszont étrend nélkül nincs az a tápkieg amivel fejlődni fogsz.
Szóval állíts össze egy étrendet, a sárga kapszula ebben segít. Kezd el a kezdő programot egy teremben, és kövesd a könyv utasításait.
Javaslom hogy nézegesd omar isuf youtube videóit, elég jó edzéstechnikai dolgok vannak.
A nyújtás rendkívül fontos. Sajnos ezt mindenki kihagyja, elbagatelizálja, stb. A megfelelő nyújtásokról is találsz YT-on sok videót.
Viszont megjegyezném, hogy óvva intlek a sok idióta barom cikkeitől, tanácsaitól, videóitól akikkel teli ez az iparág. Akik nyilván valóan koxolnak, a sporthoz pedig nem értenek, de tolják a baromságaikat. (hodgetwins, jeffseid, fszom se tudja, nem követem őket)
Edzés jót tesz majd neked, szerzel majd önbizalmat tőle, viszont könyörgök neked, hogy ne ez legyen az egyetlen forrásod rá, és ne merüljön ki a testépítésben az életed. Maradjon hobbi. ÉS ne a fizikumoddal akarj érvényesülni, az maradjon meg a hálószobára. A lányokat a kiállásoddal, magabiztosságoddal, és szövegeddel fogod meghódítani kb. (ja meg a te korodban a laza lesz*romsággal asszem).
Sok sikert
Confirmed: az összes testépítő vékony kis gyerek volt, akiknek nem volt önbizalmuk xD :D
Nincs az egésszel semmi gond, a sport fitten tartja a testet-lelket. Kérdező vágj bele nyugodtan, csak amit a 6-osban írtam azokat azért úgy csináld (olvass utána, kaja, stb). Ezek nélkül nem lenne eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!