Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek hogy rávegyem...

Mit tegyek hogy rávegyem magam a kondizásra?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és vékony vagyok semmi karral..

Rám sem néznek a lányok.

Mit tehetek hogy rávegyem magam hogy menjek edzeni?

Önbizalomhiányos vagyok és ilyen köztes állapotban vagyok hogy izmosodni akarok, de egyszerűen nem vagyok képes elmenni.. Valami visszatart...

Mindig arra gondolok hogy fura lenne ha én edzenék és nem is tudom hogy menne, de tudom hogy ha nem vagyok izmos sosem lesz barátnőm.

Mit tegyek?

2015. okt. 15. 19:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez így nem teljesen igaz, hogy sosem lesz. izmosan jobban érzed magad és ezt észre veszik rajtad, így talán könnyebb lesz, de mégis mi a francokat vársz egy ilyen oldaltól? senki nem fog helyetted edzeni menni, de ha gondolod segítek: menj edzeni! ezt akartad hallani?
2015. okt. 15. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam.Nagyon vékony voltam és önbizalomhiányos.Akartam menni kondiba,de valahogy nem "mertem".Majd az egyik haverom elhívott.Akkoriban nem jártam rendzsresen,de már lassan két éve rendszeresen járok és nagyon meglátszik.Világéletemben én voltam a legkisebb és a leggyengébb,most én vagyok a legerősebb.
2015. okt. 15. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Én h.nap mell és bicó napot tartok. De még a héten jön a kedvenc váll és vádli nap is. :D Az edzést elkezdeni a legnehezebb, amikor még nem vagy alig látni a fejlődést. Aztán egyre jobban növekszel, erősödsz megjön a kedv és elkezdesz ábrándozni, hogy milyen jó érzés az átlag felettinek lenni. Emellett egy jó kikapcsolódás is. De ezek szerint ez nem neked való. A legnehezebb az időt elfogadni, amíg elkezd meglátszani az edzés hatása. :D 22/f
2015. okt. 15. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Szánd el magad ! Én tudod mit csináltam? Megfogtam egy vödröt és azt emelgettem. Én is nagyon önbizalom hiányos voltam, de összeszedtem magam és odacsaptam. Engem is fikáztak, hogy vékony a karom meg így meg úgy, de nem érdekelt. Magamért csináltam és csinálom. Az önfejlesztés fontos része az életnek. Fejleszd a tested és a szellemed. Ez az élet útja. Így leszelel kemény és harcedzett.

És ne a nők miatt csináld. Fiatal vagy és naiv, az értékes nőket nem a tetoválásaiddal meg nagy karjaiddal fogod levenni a lábáról, hanem az eszeddel és próbálkozással. A jó test csak plusz pont a muffoknál.

Na menj el és emelgesd azokat a vasakat!

2015. okt. 15. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

2 év edzés múltam még mindig nem néznek meg

Ugy hogy ne a csajok miatt kezd el hanem magadért

2015. okt. 15. 20:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Elárulom, hogy a kondizók 60-80%-a kb olyan okkal kezd el edzeni mint te.

Te attól félsz hogy röhely tárgya lennél ha meglátna valaki az edzőteremben. Megnyugtatlak: senki nem fog foglalkozni azzal hogy hogy nézel ki.

A termek nagy százaléka az segítőkész emberekkel van tele.

Ha teheted (pénz kérdése) keress egy személyi edzőt, és kérd ki a segítségét. Gyors eredményt olyan szinten ne várj hogy 2 hét alatt kipattansz. De egy év alatt már elég szép eredményt el lehet érni.

Ha személyi edzőre nincs lóvé, akkor olvasd el a sárga kapszula című könyvet. Ingyenesen letölthető.

Továbbá google: alapismeretek és az ott lévő cikksorozatot olvasd el.

Ami fontos: tápkieg nélkül, megfelelő étrenddel pont ugyanúgy lehet fejlődni mint étrenddel ÉS tápkieggel.

Viszont étrend nélkül nincs az a tápkieg amivel fejlődni fogsz.

Szóval állíts össze egy étrendet, a sárga kapszula ebben segít. Kezd el a kezdő programot egy teremben, és kövesd a könyv utasításait.

Javaslom hogy nézegesd omar isuf youtube videóit, elég jó edzéstechnikai dolgok vannak.

A nyújtás rendkívül fontos. Sajnos ezt mindenki kihagyja, elbagatelizálja, stb. A megfelelő nyújtásokról is találsz YT-on sok videót.

Viszont megjegyezném, hogy óvva intlek a sok idióta barom cikkeitől, tanácsaitól, videóitól akikkel teli ez az iparág. Akik nyilván valóan koxolnak, a sporthoz pedig nem értenek, de tolják a baromságaikat. (hodgetwins, jeffseid, fszom se tudja, nem követem őket)

Edzés jót tesz majd neked, szerzel majd önbizalmat tőle, viszont könyörgök neked, hogy ne ez legyen az egyetlen forrásod rá, és ne merüljön ki a testépítésben az életed. Maradjon hobbi. ÉS ne a fizikumoddal akarj érvényesülni, az maradjon meg a hálószobára. A lányokat a kiállásoddal, magabiztosságoddal, és szövegeddel fogod meghódítani kb. (ja meg a te korodban a laza lesz*romsággal asszem).

Sok sikert

2015. okt. 15. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Valóban ne a fizikummal akarj érvényesülni, de azért sokat számít, ha egy jó kiállású izmos emberke vagy. Persze az erő sokkal többet számít, mint +20 kiló izom...
2015. okt. 15. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Én anno voltam röhej tárgya.Aki ha bejött,volt aki röhögött,hogy na ez mit keres itt.De most már tisztelnek.Van egy nagydarab,nagyképű,nagypofájú állat,még ő is tisztel.Nem tudod elképzelni milyen érzés látni azt,hogy akik egykor gúnyoltak,most sehol sincsenek hozzád képest.Egyike vagyok azoknak,akik a legnagyobb súlyokat használják.És a súlyok csak mennek felfele.Voltak idők,mikor álmodni sem mertem ekkora súlyokról.Mára már kevésnek bizonyulnak.
2015. okt. 15. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Confirmed: az összes testépítő vékony kis gyerek volt, akiknek nem volt önbizalmuk xD :D

Nincs az egésszel semmi gond, a sport fitten tartja a testet-lelket. Kérdező vágj bele nyugodtan, csak amit a 6-osban írtam azokat azért úgy csináld (olvass utána, kaja, stb). Ezek nélkül nem lenne eredmény

2015. okt. 15. 23:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz fizetni edzöt akkor nézd végig egy viszonylag izmos srácot h h végzi a gyakorlatokat már ha nem zavarja nagyon izmos meg azért nem jó mert valoszinüleg kokszol
2015. okt. 16. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!