Ha nehezen veszem rá magam a kondizásra, és elkezdem akkor már megjön hozzá jobban a kedvem?
Már régóta elszeretnék kezdeni kondizni,kb 1éve..de Sosincs annyi motivációm hogy végre elkezdjem..
Itthon rám jön,de mihelyst kilépek az ajtón,már nincs is hozzá kedvem..talán azért mert itthon ráéewk ilyenekkel is foglalkozni?!
A legnagyobb baj hogy egyedül mennék,szóval szerintem ez miatt olyan nehéz nekiállnom..
Valaki valami tanács vagy valami?
A lehurrogásból nemkérek..
Most erre milyen választ írjak? Sokan itt (köztük én is)betegen, hulla fáradtan, vagy simán elég nagy fájdalmak közepette is elmegyünk a terembe és sokszor szédülésig, fulladásig edzünk, mert van egy cél, amit el AKARUNK érni. Erre te ide jössz egy ilyen kérdéssel. :)
Egyébként meg eléggé addiktív tud lenni a dolog, majd meglátod. :)
Először én nem is mertem lemenni a terembe mert fostam mi lesz meglátják milyen gyenge vagyok kiröhögnek stb....
Igazából mindenki lekakilja milyen gyenge vagy hogy nézel ki mert mindenki elkezdte valahol. De ha nincs motiváció nézz edzős videókat, képeket és jó nőket :D
( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!