Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért néznek hülyének, ha...

Miért néznek hülyének, ha kiderül, hogy teljes testedzést csinálok?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezik, hogy ma mit edzek, akkor mindig az a válasz, hogy teljes test, mindig ledöbbennek, hogy miért? Én jobban szeretem, mert nem ölök meg egy izomcsoportot 3 napon keresztül tartó izomlázzal, általában találok helyet az adott izom edzésére a teremben, nem úgy, mint osztott edzésnél és nem utolsósorban az edzés sem unalmas, hogy az utolsó gyakorlatoknál már muszáj csalnom, mert nagyon kifáradt az adott izom, amit már a 3. gyakorlattal edzek. Meg szerintem, ha csalok egy napon kajában, akkor kisebb kárát látja az izomzat, mintha egy lábnapon csalnám el a kaját, de lehet ez hülyeség, csak az én fejemben jött össze..:)

A teremben is szoktak nézni, hogy ez meg mit eddz, hogy állandóan mászkál gépről gépre, de általában a "kezdők" szoktak csak figyelni, akin látszik, hogy rutinosabb, az nem foglalkozik vele, tudja, hogy mit csinálok.

Ennyire nem általános a teljes testes edzés, mindenki csak az osztottat ismeri? Én előnyösebbnek tartom magam szempontjából ezt, mindenesetre. Ti hogy vagytok vele?

2015. okt. 13. 21:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ennyire nem, ahova én járok ott mindenki osztott edzést végez, még azok is akik először járnak edzőteremben. Igazából működik az osztott is meg a teljes test edzés is, szoktam mindkettőt, de a teljes test edzést én is előnyösebbnek tartom, főleg tisztán.
2015. okt. 14. 09:08
 12/12 anonim ***** válasza:
#10 Hat akkor a problema veled van, haver
2015. okt. 14. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!