Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek hozott valamit a kreatin?

Nektek hozott valamit a kreatin?

Figyelt kérdés
Érdemes szedni pl. a mikronizált szemcséjűt? Kaja edzés rendben van, csak fehérjét és vitamint használok, meg edzés után szőlőcukrot ha épp nincs fehérrizs lefőve, mert azzal keverem a fehérjét tömegnövelőnek, mivel nem vagyok ekto. Érdemes kreát is belevinni?
2015. okt. 9. 11:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem a monohidrát mindig ad egy kis pluszt.Főleg diéta alatt,mivel tudom tartani az erőszintet,ami tömegelés alatt volt.
2015. okt. 9. 11:46
 2/15 HarciCsiga ***** válasza:
Omega 3om szerintem fontosabb
2015. okt. 9. 11:55
 3/15 anonim ***** válasza:

Omega 3 az egészségről szól,a kreatin a teljesítményről.Minek hasonlítgatod a össze a kettő hasznosságát?

2015. okt. 9. 12:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Omega3 is megvan, lenmagot lenmagolajat mindennap fogyasztok, 1-2 hetente tőkehalfilét is eszem, most a kreatin érdekelne csak, a fontosabbak már megvannak.
2015. okt. 9. 12:21
 5/15 HarciCsiga ***** válasza:
3as elvagy tevedve ugyanis nagyon jo hatasal van a hormon haztartasra is plusz egy egeszseges test konyebben fejlodik mint egy gothos tovabba valakinek a kreatin monohidrat nem szivodik fel ellenben az omega 3om mindenkinek hasznosul :P
2015. okt. 9. 12:44
 6/15 anonim ***** válasza:

Az már más tészta.Alapjába véve nem teljesítményfokózó,míg a kreatin,igen.

2015. okt. 9. 12:54
 7/15 anonim ***** válasza:

Akkor incs semmi értelme összehasonlítgatni, mind a kettő fontos, egyik nélkülbsem maradsz életben... Olyan ez összehasonlítani, mintha azon vitatkoznál, hogy szerinted enni fontosabb mint inni...

Egészséges étrendben van omega 3 is és kreatin is, az, hogy mit viszel be azon fellül pluszban, az már egyéni döntés... A kreatin semmi mást nem hoz, "csak" vizet.

2015. okt. 9. 12:55
 8/15 anonim ***** válasza:

Így van.

Nem is értem,hogy miért van olyan magas százaléka neki.-.-

2015. okt. 9. 13:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Vizet hozott, mint a tavaszi esők.
2015. okt. 9. 13:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én még mindig úgy tartom hogy száraz izomtömeget nem hoz. Vizet vonz be az izmokba, nagyobbnak látszol, nehezebb leszel, de amint leállsz vele, ez a víz távozik és "összeesel".

Nem ástam mélyre de nem találtam olyan tanulmányt ami egyértelműen kimutatta volna hogy X% al több izomtömeget hoz annak aki tolja (és nyilván pártatlan is). Igazat megvallva nehéz is konkrétan tesztelni, pont a hatásmechanizmusa miatt. Mind1 ha valaki tud ilyet mutatni, azt megköszönöm, mert én nyitott vagyok.

2015. okt. 9. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!