Hat hét alaptt tényleg el lehet érni ezt a saját testsúlyos edzéssel (a week hetet jelent nem? )?
A képen szereplő uriember nem ért el az ég világon semmit. Eleve megvan az izomtömege, csak leszállkásít...
Ha egy átlag testalkattal tömeget növelsz 1-1.5 évig és közben jön egy kis zsír is, akkor a tömegnövelés végétől számított 1-2-3 hónap alatt, le lehet így szálkásítani... De ehhez az kell, hogy a zsír alatt ott legyen az izom.
Ha megnézed a képeket, se a váll, mell, semmi mérete nem változik, csk eltűnik a háj.
Értem. :)
Én túlsúlyos vagyok, de majd szeretnék elérni egy ilyen testalkatot. Most tértem át a csirke-zöldség-kevés rizs étrendre. Ha leadom a feleslegem akkor ez az étrend jó lesz ugye? Azt hiszem ennek az étrendnek a neve szálkásító étrend.
Testsúly kg/2g csirkemellet eszek, ez 0,5kg csirkemell. Zöldségből mennyi kellene és mik? Továbbá 150g rizs is lemegy.
A legtöbb zöld zöldségről általánosságban elmondható, hogy maga az emésztése több kcalt igényel mint amit tartalmaz így aztán az nyugodtan mehet bőséggel, a rostok legnagyobb szerepe, hogy tisztán tartják a bélrendszert.
Fehérjéből jó a 2gramm*testtömeg, de sokaknak jóval kevesebb is böven elég, mindenesetre kezdésnek tökéletes aztán lassan ki lehet tapasztalni,
Szénhidrátból annyi kell, hogy a heti 0.5-1kg fogyás meglegyen átlagosan, ezt ki kell tapasztalni, de kezdésnek ise is jó a 1.5-2gramm* testtömeg...
Zsírt azt szálkásításhoz minimalizálni kell, de olyan 30-40gramm telítetlen, lehetőleg omega 3 ban gazdag zsír nem árt.
Eddig halkapszulát szedtem, de azt hiszem áttérek a krillre, mert sokkal jobb.
Nem tudom, nem vagyok nagy zöldséges.
Azt írják, hogy napi 30g rost szükséges.
Ez megvan Árpakorpában azt írják.
Azt hogy kell elkészíteni?
Jó csak abból bevinni?
"A legtöbb zöld zöldségről általánosságban elmondható, hogy maga az emésztése több kcalt igényel mint amit tartalmaz "
Tehát ha ezeket eszed, akkor előbb halsz éhen mintha semmit nem ennél? Azért ezt kétlem.
Mindenképpen érdemes lenne rászoknod a zöldségekre, ha túlsúlyos vagy, akor valjuk be, szeretsz enni, én is ilyen voltam, sőt minden testvérem, mind voltunk 12-130kg körül, most 75kg vagyok, bátyám 96, másik bátyám mag leszarja :D
A hús+zöldségekből lehet mocsok jó kajákat csinálni, akár gyros, kebab...
Nem hízlal és bizony jól lehet vele lakni... + ha nassolhatnékod van, is sokkal jobban jársz, ha zöldségből nassolsz... Akár répa, alma(tudom ez gyümölcs) stb chipsz formában... A csirke rizs zöldség elméletben jó dolog, viszont nagyon kevesen képesek hosszútávon tartani, mert mocsok unalmas..
+ ha arra törekszel, hogy minél olcsóbban, minél egyszerűbben megold, es csak valami gabonafélét, és húst eszel, akkor mindig kevés mennyiség lesz a gyomrodban és éhes/kívánós leszel folyamatosan...
A tartós változáshoz hosszú távon sajnos meg kell tanulnod főzni, és minden tápanyag tartalmát számolni, én már mikor főzőcskézek, nem is azt látom a receptekben, hogy 100gramm liszt, hanem, hogy 70gramm szénhidrát :)...
Én 135kg vagyok.
Elsődlegesen le akarok fogyni, van itthon szobabiciklim.
Aztán ha lefogytam utána szeretnék valahogy ilyen szálkás, kicsit izmos testet csinálni magamnak.
Ehhez jönne ez:
Napi 500g csirkemell
Napi 150g rizs
Meg a zöldség amiből nem tudom mennyi kell.
Tolnám a szobabiciklit meg majd később a Fegyencedzést, esetleg a gyúrást.
Rostnak megfelelő a búzakorpa?
Abban 100g-ban megvan annyi amennyi az embernek egy napi bevitele ami 25-30g rost.
Vagy sokféle zöldségből vigyem be? És az árpakorpát hogy kell elkészíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!