Csufi86 kérdése:
Saját testsúlyos edzéssel lehet hízni?
Figyelt kérdés
Napi 3x melegétel az alap. Ezt még kiegészìtem egy kis fehérje-carbox eleggyel. Reggelente van időm edzeni. 191cm, 79kg vagyok viszonylag gyors anyagcserével. 4kg-ot akarok hìzni és azt tartani. A melegétel csirke, rizs, tészta...kìnai kaja.2015. szept. 4. 10:51
2/5 A kérdező kommentje:
Egészséges testsúlyt akarok, amivel meg tudom tartani a robbanékonyságom. Voltam már 94kg is(izom) de mire felértem a másodikra kiköptem a tüdőm. Nyilván túlzok, de nem éreztem jól magam. 85 kg volt a max az óta, és teljesen jó volt. Viszont most nincs lehetőségem terembe járni. Ìgy maradt ez a módszer. Fél éve nyomom, és totál jól érzem magam, viszont nem hìzok. Azért a kinézet is érdekel. Ennyi.
2015. szept. 4. 11:54
3/5 anonim válasza:
Egy darabig el lehet jutni, de hamar elérkezel oda hogy megrekedsz a fejlődésben. Az étrendeden próbálj javítani, az még segíthet.
4/5 anonim válasza:
A tésztát a kínai kaját én elhagynám. A csirkemellfilét rizzsel zöldséggel lenne inkább ajánlatos fogyasztani naponta. Ha ezt az étrendet tartod, és kiegészíted még fehérje-carbox elegyel, akkor a saját testsúlyos edzéssel nem fogsz hízni. Törekedj inkább arra, hogyha növelni akarod a testsúlyodat, akkor izomba próbáld meg felvenni a saját testsúlyos edzéseid alkalmával.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a tanácsokat!
2015. szept. 4. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!