Ti nem utáljátok, hogy ennyi begyöpösödött van az edzőtermekben?
10 éve járok edzőterembe, végre sikerült találnom egy olyan helyet, ahol nincsenek ilyenek...de a múlt héten megjelentek.
Azokra gondolok, akik általánosságban 110 kiló felett vannak(abba ne menjünk bele, hogy ők azt színziomnak hiszik, közben meg tudjuk ugye, hogy ez nagyon sántít...), nagyon kemény edzést tartanak "hardcore van! háború! wááááá!" , muszáj két sorozat között megnézni magukat a tükörben, közben a papucs ott figyel a lábukon,mert "ma nincs lábnap,így kényelmes" , a testsúlyukhoz képest lóf***nyi súlyokkal dolgoznak( 110kg-s ember nyom fekve 120 kilót meg guggol 150 kilóval, de hardcore!) és nem tudsz velük beszélgetni semmiről, csak a gyúrásról.
További ismertetőjegyek:
- Vagy minden csajt "megdugnak", vagy minden csaj r**anc és sz*rul néz ki és ők inkább ezért gyúrnak. (logikus)
- 200 kilóval kell csuklyázni, segítség kell a feladásához, mert "a derekam nem bírja" felvenni a súlyt a földről. Kb ki van gyúrva, de minek? Használni úgysem tudja.
Nem egyszer van olyan, hogy a pulcsiban edző, fenti emberek meglátnak, végigmérnek és rögtön lekerül a pulóver... :D
Nem tudod neki elmagyarázni - szokták kérdezni - hogy azért vagy 10 év edzés után is 83 kiló - mondhatni szálkásan, de nem versenyforma - mert téged nem érdekel ez a komplexusos téma, hogy legyünk nagyok, jó nagy bicepsz kell, attól vagy férfiállat. Senkit nem érdekel, hogy mekkora a karod (vagy akit igen, az nem túl nagy formátumú ember), csak magadat, én megvagyok elégedve ezzel, egyébként sem "gyúrok"...és nem érti. Látszik a fején, hogy Te vagy a h**ye, "b***skodsz" az edzőteremben. :D
Ja igen, természetesen nem szednek semmit, de a tiszta kajálást hírből sem ismerik. "tömegelés van" - két szelet pizzával meg Jámbóval! :)
Hogy lehet ezeket elkerülni? Olyan terembe járni, ahol ezek nincsenek?
+1
EZT nem lehet nem észrevenni, akkor sem, ha nem foglalkozom másokkal:
"Tegnap nyomtam vállból egykezesekkel.
Megfogott két súlyzót,kisebbeket, mint én. Meglátott, nézett 2 másodpercig, majd fogta, visszatette őket és kivett két nagyobbat, mint én. "
:D
Kicsi huszár!
Talán azért nem guggolok, mert az még dobna vagy 10kg izmot rám, az meg minek.
A futástól is izmos a lábam, bőven izmosabb mint a magadfajta diszmajmoknak.
felhúzás meg minek?
Kezdőknek jó tömegnövelésre, vagy középhaladó szinten, de úgy 20év edzés után miért csináljam?
Még tovább terheljem az ízületeket?
mert másra nem jó.
A guggolás és a felhúzás a két legrosszabb gyakorlat az ízületeknek, hiába dolgoz meg sok izmot egyszerre.
Aki már ekkora mint én, nem csinál sok alapgyakorlatot, látod egy szimpla 4 sorozat bicepsz hajlítással, durran vagy 3-4 centit, akkor minek edzek többet.
Amúgy ha van még valami mondanivalód, akkor tudod.
Cutler, délutánonként megtalálsz minket.
Eltéveszteni nem fogod mert nálunk mindenki mázsa fölött van, és 50+ cm a kar mindenkinél.
Aztán élőben is legyél ám ilyen bátor, és mondjál el mindent, mi biztos végig hallgatjuk majd:)
A futástól van olyan combod, hogy megvan a normális, arányos testalkatod...a testépítő bajnokok meg biztos idióták, hiszen ők mindig lábaznak. Persze, tudom, te náluk is nagyobb vagy! Így legalább könnyedén megtalállak. :)
"Cutler, délutánonként megtalálsz minket.
Eltéveszteni nem fogod mert nálunk mindenki mázsa fölött van, és 50+ cm a kar mindenkinél. "
Sajnálom, hogy megbántottam a lelked, a koksz túl érzékennyé tesz. Jól van, lemegyek az oviba, megnézzük hogy kié a homokozó :D Hány éves vagy, 16? :D Ne itt trollkodj, köszönöm.
" Talán azért nem guggolok, mert az még dobna vagy 10kg izmot rám, az meg minek. "
Az már 160 kiló színizom. Bekerülsz a Guiness rekordok könyvébe. :D Na jólvan, megyek. Látom, hogy nem jött át a kérdésem lényege.
Haha, jót kacagtam ezeken a sztorikon. Hát na. Én úgy szoktam mondani, hogy kizárólag az próbál fizikailag a másik fölé kerülni, aki észben nem tud. (de tényleg csak gondoljatok bele, hány okos, intelligens fazon van aki fizikai erejét fitogtatja)
Amit én nézni szoktam am teremben, és néha versenyzek (inkább magam motiválása érdekében) hogy mindenkinél szabályosabban, kontrolláltabban csináljak mindent.
Mai sztori, az "új" társaságból. bocs, de muszáj velük foglalkozom,mert ez kihat rám is.
Úgy nyomtak mellről,hogy előtte lentről felrántották a súlyt...de nem ám a földről, mert "fáj a derekuk"...a két oldalon a tárcsák alá tettek 1-1 padot...és persze, hogy amikor ledobták, akkor nem találták el a padot...a rúd úgy esett, hogy a súly miatt megnyekkent a rúd...ki is b***ták őket...
Na ilyen agysebészekkel van tele újabban az edzőterem, basszus. :(
Utolsó: Én ketrecharcolok kondi mellett és soha nem használtam még senki ellen, inkább elkerültem a bajt. Egyetlen egyszer kellett kivédenem egy ütést, de nem adtam vissza. A biztonságiak utána leteperték a fickót. Ha játszom a Janit, mit érek vele? Az életem nem volt veszélyben, a többi csak majomkeringő.
Igazat adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!