Ti nem utáljátok, hogy ennyi begyöpösödött van az edzőtermekben?
10 éve járok edzőterembe, végre sikerült találnom egy olyan helyet, ahol nincsenek ilyenek...de a múlt héten megjelentek.
Azokra gondolok, akik általánosságban 110 kiló felett vannak(abba ne menjünk bele, hogy ők azt színziomnak hiszik, közben meg tudjuk ugye, hogy ez nagyon sántít...), nagyon kemény edzést tartanak "hardcore van! háború! wááááá!" , muszáj két sorozat között megnézni magukat a tükörben, közben a papucs ott figyel a lábukon,mert "ma nincs lábnap,így kényelmes" , a testsúlyukhoz képest lóf***nyi súlyokkal dolgoznak( 110kg-s ember nyom fekve 120 kilót meg guggol 150 kilóval, de hardcore!) és nem tudsz velük beszélgetni semmiről, csak a gyúrásról.
További ismertetőjegyek:
- Vagy minden csajt "megdugnak", vagy minden csaj r**anc és sz*rul néz ki és ők inkább ezért gyúrnak. (logikus)
- 200 kilóval kell csuklyázni, segítség kell a feladásához, mert "a derekam nem bírja" felvenni a súlyt a földről. Kb ki van gyúrva, de minek? Használni úgysem tudja.
Nem egyszer van olyan, hogy a pulcsiban edző, fenti emberek meglátnak, végigmérnek és rögtön lekerül a pulóver... :D
Nem tudod neki elmagyarázni - szokták kérdezni - hogy azért vagy 10 év edzés után is 83 kiló - mondhatni szálkásan, de nem versenyforma - mert téged nem érdekel ez a komplexusos téma, hogy legyünk nagyok, jó nagy bicepsz kell, attól vagy férfiállat. Senkit nem érdekel, hogy mekkora a karod (vagy akit igen, az nem túl nagy formátumú ember), csak magadat, én megvagyok elégedve ezzel, egyébként sem "gyúrok"...és nem érti. Látszik a fején, hogy Te vagy a h**ye, "b***skodsz" az edzőteremben. :D
Ja igen, természetesen nem szednek semmit, de a tiszta kajálást hírből sem ismerik. "tömegelés van" - két szelet pizzával meg Jámbóval! :)
Hogy lehet ezeket elkerülni? Olyan terembe járni, ahol ezek nincsenek?
A papucsos edzést nem vágom, de pl saját teremben én szoktam mezítláb, vagy akár ádám kosztümben is...
Te tudsz így guggolni 150 kiló felett? Mert nekem még a 100 kilónál is egyensúly problémáim vannak, egyszer kipróbáltam.
Engem nem az érdekel, hogy ki mennyit nyom, ez csak egy általános ismertetőjegy azokról, akikkel nem akarok egy helyre járni. a nem túl értelmiségi, edzőterembe járók ismérve ez. Eddig egy tök jó terem volt a mienk, még a komoly versenyzők is értelmesek voltak, ha beszélgettünk, soha nem az volt a téma, hogy ki mennyit nyom meg mit szed...de ide is beszabadultak a "sztereotíp gyúrósok" és húzzák le a színvonalat.
Bántanak téged?
Nem.
Akkor magaddal törödj.
Szevasz picúr!
Olvasom hogy 83 kg vagy:)
Figyelj, végig olvastam amit idebüffentettél, még a haveroknak is megmutatttam.
Én olyan szolíd forma vagyok, amit leírtál, amúgy Bélának hívnak.
147kg, 197cm, kar 54cm, de úgy hogy hidegen reggel újnyi ér lóg ki a bicóból.
Szóval hardcore edzés.
Igaz, hogy amikor komolyabban toltam neki, 2-3 mázsával csináltam néhány gyakorlatot, de rájöttem minek?
Inkább kis súllyal pumpálok.
belehúzok 15 ismétlést 70-80 kilóba bicepsznél, és az 54 cm karból rögtön 57 lesz, úgy bedurranva, hogy olyan érhálózat lesz rajta, mintha egy vízvezetékhálózat térképét néznéd.
Szóval mit is zavar téged, hogy aki ekkora darab hogy edz és mit csinál?
Egy jó helyre járunk a haverokkal (ez nem a reklám helye) de leírom, Cutler.
Szeretjük az ilyen mazsolákat, mint a magadfajta emberkék, sokat mosolygunk rajtuk.
Attól hogy általában 140-150 kg val pumpálok mellre, az nem azt jelenti hogy nem menne 2 mázsa.
Csupán azt hogy az ízületeket kímélem.
Amúgy meg ekkora súlynál, pl ami nekem van, minek lábra edzeni?
Azért hopgy még több izomrostot stimuláljak és még jobban nöjjön az izmomm és így a testtömegem is.
Inkább kocogni járok, azzal több csajt tudok felszedni mikor meglátnak a futópályán körözni egy ekkora embert, mindig van pár lány aki odajön beszélgetni, hogy látom te gyúrsz, tudnál segíteni hogy a fenekemből hogy fogyjak?
Látod.
És én segítek nekik.
OKÉ?
"és nem tudsz velük beszélgetni semmiről, csak a gyúrásról."
Én nem szoktam velük beszélgetni(legalábbis magamtól nem kezdeményezek)ezért elkerülnek az ilyen problémák.Van amelyiken tényleg látszik,hogy lenézi a nála vékonyabbakat,vagy a kis súllyal dolgozókat,és úgy általában jobban értenek edzéshez,táplálkozáshoz,mindenhez.ezeken én magamban jót röhögök,és ez a lényeg.
Meg kell tanulni így kezelni a dolgot.
Ha egy hülyének megengeded,hogy azt higgye okos,akkor megnyugszik,és békén fog hagyni.
16-os ...sírok rajtad... :D
Minek lábra edzeni :D Mert mindegy mekkora a karod, ha nem edzel lábra, a lényeget elcsalod. Nem bírod a szenvedést...gondolom felhúzni sem szoktál,mert a derekad...jajj :D Közben meg 50 év felettiek lazán húzogatnak 2-3 mázsákat is.
Agyra is gyúrhatnál, mert nem érted a lényeget...hogy akikről én beszélek, azok pont a te fajtád...azt hiszik, hogy számít mekkora vagy...és odajönnek okoskodni, hogy te miért így, miért úgy...miért nem vagy nagyobb? És nem értik amikor elmondom, hogy miért lennék? minek? :D nem jó semmire.
Olvasd el a vágyaim rabságában című könyvet. Az a fickó lehet, hogy tud valamit.
"Meg kell tanulni így kezelni a dolgot.
Ha egy hülyének megengeded,hogy azt higgye okos,akkor megnyugszik,és békén fog hagyni."
Igen, de tudod unalmas minden héten valakinek elmagyarázni, hogy miért guggolsz X kilóba 20-25-öt, ahelyett, hogy feljebb mennél súlyban.
Vagy az, hogy nem érti meg, hogy téged miért nem érdekel, hogy nagyobb legyél.
Ezt a hülyeséget meg nem tudom honnan szeditek, hogy én foglalkozom velük. Általában ők szeretnek odamenni másokhoz. Ezek alapján már sikerült beazonosítom bizonyos egyező tulajdonságokat. Ilyen egyszerű, nem kell ehhez sok ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!