Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti nem utáljátok, hogy ennyi...

Ti nem utáljátok, hogy ennyi begyöpösödött van az edzőtermekben?

Figyelt kérdés

10 éve járok edzőterembe, végre sikerült találnom egy olyan helyet, ahol nincsenek ilyenek...de a múlt héten megjelentek.

Azokra gondolok, akik általánosságban 110 kiló felett vannak(abba ne menjünk bele, hogy ők azt színziomnak hiszik, közben meg tudjuk ugye, hogy ez nagyon sántít...), nagyon kemény edzést tartanak "hardcore van! háború! wááááá!" , muszáj két sorozat között megnézni magukat a tükörben, közben a papucs ott figyel a lábukon,mert "ma nincs lábnap,így kényelmes" , a testsúlyukhoz képest lóf***nyi súlyokkal dolgoznak( 110kg-s ember nyom fekve 120 kilót meg guggol 150 kilóval, de hardcore!) és nem tudsz velük beszélgetni semmiről, csak a gyúrásról.

További ismertetőjegyek:

- Vagy minden csajt "megdugnak", vagy minden csaj r**anc és sz*rul néz ki és ők inkább ezért gyúrnak. (logikus)

- 200 kilóval kell csuklyázni, segítség kell a feladásához, mert "a derekam nem bírja" felvenni a súlyt a földről. Kb ki van gyúrva, de minek? Használni úgysem tudja.

Nem egyszer van olyan, hogy a pulcsiban edző, fenti emberek meglátnak, végigmérnek és rögtön lekerül a pulóver... :D

Nem tudod neki elmagyarázni - szokták kérdezni - hogy azért vagy 10 év edzés után is 83 kiló - mondhatni szálkásan, de nem versenyforma - mert téged nem érdekel ez a komplexusos téma, hogy legyünk nagyok, jó nagy bicepsz kell, attól vagy férfiállat. Senkit nem érdekel, hogy mekkora a karod (vagy akit igen, az nem túl nagy formátumú ember), csak magadat, én megvagyok elégedve ezzel, egyébként sem "gyúrok"...és nem érti. Látszik a fején, hogy Te vagy a h**ye, "b***skodsz" az edzőteremben. :D

Ja igen, természetesen nem szednek semmit, de a tiszta kajálást hírből sem ismerik. "tömegelés van" - két szelet pizzával meg Jámbóval! :)

Hogy lehet ezeket elkerülni? Olyan terembe járni, ahol ezek nincsenek?

2015. okt. 7. 09:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%
Kulfoldon
2015. okt. 7. 09:23
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 4 éve járok, azóta ugyanoda, de ilyenek nincsenek ott.

Oké van, aki papucsban van és van, aki nézegeti magát a tükörben. Bár ezek inkább a kis tinifiúk, és mindig igazgatják a hajukat :)

Sok különböző ember jár oda, eltérő célokkal. Senki sem szokta leszólni a másikat.

Igazából azért is szeretem, mert mindenki el van a maga dolgával, csinálja az edzését, ismerősökkel vált pár szót, de nem az az ismerkedős hely. Tényleg edzeni járnak ide, nem pedig azért, hogy másokkal foglalkozzanak.

2015. okt. 7. 09:24
 3/26 A kérdező kommentje:

Tegnap nyomtam vállból egykezesekkel.

Megfogott két súlyzót,kisebbeket, mint én. Meglátott, nézett 2 másodpercig, majd fogta, visszatette őket és kivett két nagyobbat, mint én.

ui.: a történetnek nem én vagyok a hőse, akinek ez jön le belőle, az kezet foghat a fenti komplexusos fickókkal. A lényeg, hogy milyen terembe kell járni, ahol ezeket kiszűrik? Vagy ahová nem teszik be a lábukat, de én tudok rendesen szakítani, felhúzni,guggolni és van rendesen egykezes súlyzó 40 kilóig? A trendi termek szerintem kilőve, a kicsi, oldschool termekben meg túl sok van a fenti formából.

2015. okt. 7. 09:25
 4/26 kovpet ***** válasza:
100%
Nekem nem tűnik fel, hogy sok ilyen lenne, de én mondjuk az edzéssel foglalkozom a teremben és nem másokkal.
2015. okt. 7. 09:26
 5/26 A kérdező kommentje:

"Igazából azért is szeretem, mert mindenki el van a maga dolgával, csinálja az edzését, ismerősökkel vált pár szót,"

Akkor nagyon rossz helyre járok, mert itt mindenkinek az első dolga, hogy nagyon okosak. Az előző teremben is ez volt. Azért jöttünk át, mert a barátnőm megunta (ő 6 éve jár edzeni, tisztán kajál stb. értelmesen edz), hogy mindenki bepróbálkozik nála és nem tud edzeni, ha nem vagyok ott. Bár utólag volt három kérdése, amivel sikerült elüldözni az udvarlókat:

- Mennyivel guggolsz?

- Mennyivel húzol fel?

- Mikor szálkásítottál utoljára?

Na mindegy, a kérdés még mindig áll:

Mi alapján ismered fel a normális termeket? Ahol ilyenek az emberek:

"Igazából azért is szeretem, mert mindenki el van a maga dolgával, csinálja az edzését, ismerősökkel vált pár szót,"

2015. okt. 7. 09:28
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Ahová mi járunk sincsenek ilyenek. Mondjuk én is edzeni járok, nem igazán foglalkozom azzal, hogy ki mennyit emel, vagy hogy néz ki.

A gond az, hogy te ezzel foglalkozol. Ha esetleg csak az edzéssel foglalkoznál, akkor neked sem tűnne fel, hogy mik zajlanak a háttérben.

Egyébként nem beszélgetni kell, hanem nyomd le a 40-60-90 perces edzésedet, és viszlát legközelebb...

2015. okt. 7. 09:47
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az a gond, hogy másokkal foglalkozol.

Én sose nézem, hogy valaki nálam kisebb vagy nagyobb súllyal dolgozik-e, nem érdekel.

Ha valaki próbál ismerkedni esetleg, akkor meg szólok, hogy bocsi, de edzés közben nem tudok beszélni is, számolni is, meg erőlködni is. Szóval, ha akar beszélhet hozzám, de én nem biztos, hogy fogok tudni válaszolni, mert tényleg edzem :)

2015. okt. 7. 09:56
 8/26 anonim ***** válasza:

Terem bejárata előtt már jóval bent van a fülemben a fülhallgató, amiben nyilván mindenki azt hiszi, hogy zenét hallgatok, valójában meg hangoskönyveket főleg angol nyelven... Most éppen Asimov könyveket hallgatok, bárki szól hozzám, magasról leszarom, ha egyáltalán feltűnik... Edzeni megyen, nem haverkodni, hogy a többiek hány kg-osak, hány kg-al csinálnak akármit, mit esznek/isznak/szednek, totálisan hidegen hagy... Esetleg nagyon ritkán, ha nagyon jó csaj van avteremben, és küld felém bármi jelet, akkor velük szóba elegyedem...

Szóval szerintem a hiba ott kezdődik, hogy foglalkozol a többiekkel...

2015. okt. 7. 10:32
 9/26 anonim ***** válasza:

Ha 10 év alatt nem találtál olyan helyet, ami számodra megfelelő, akkor lehet nem mindenki mással van a gond.

Ezt most minden sértés nélkül akartam írni. Kicsit jobban kell tolerálni az embereket, legalább nem akarnak neked rosszat.

Az, hogy barátnődet folyamatosan leszólítják, az tényleg zavaró. Vegyen fel egy rucit, amin "foglalt" felirat van : D Láttam már ilyet :)

2015. okt. 7. 10:32
 10/26 anonim ***** válasza:
A papucsos edzést nem vágom, de pl saját teremben én szoktam mezítláb, vagy akár ádám kosztümben is... Már 15 éve csinálom még soha nem ejtettem a lábamra semmit.
2015. okt. 7. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!