Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Étrend, ételek kimérése?

Étrend, ételek kimérése?

Figyelt kérdés

Most álitom össze magamnak a szálkásító étrendemet ugyanis túúl vagyok a tömegelésen és az a problémám hogy én eddig nem figyeltem a kajára de most már szeretnék. Szóval pld hogy tudom ki mérni azt hogy 100g csirke mell az mit is takar pontosan? vagy 50g rizs az ilyeneket hogy tudom ki mérni? Mérleg?

Kérlek normális válaszokat.

2015. okt. 6. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Veszel fél kg csirkét, 5 részre elosztos és az 5*100 g.

Igen, mérleggel is lehet játszadozni. Ráteszed a csirkét és ha 100g akkor az 100g. Mi takar mit?

Főzés/sütés előtti alapanyagot méred.

Ha eddig semmi nem érdekelt, hogyan tömegeltél? Nem az a tömegelés, hogy benyomsz ész nélkül mindent, mint Bud Spencer.

2015. okt. 6. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
lehet ugyis csak veszélyes behizol mint a shit és akár még egy cukor betegséget is összeszedhetsz nekem pl majdnem meg lett ja és mérleggel lcd kijelzössel
2015. okt. 6. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:

"Szóval pld hogy tudom ki mérni azt hogy 100g csirke mell az mit is takar pontosan? vagy 50g rizs az ilyeneket hogy tudom ki mérni? Mérleg?"

Igen, mérleggel.

2015. okt. 6. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!