Elérhetem a 90kg-ot szárazon?
Figyelt kérdés
186-187cm vagyok, jelenleg 81kg, nem zsíros kockák hasazás után látszanak.
1éve edzek, naturálba lehetséges hogy elérjem a 90kg-ot olyan 6%os testzsírral szerintetek?
2015. okt. 4. 15:07
11/20 anonim válasza:
A 24.7-et általában kokszosok se érik el. :D
12/20 anonim válasza:
A 71 kg-os sracnak mondjuk az egvilagon semmi laba
13/20 Valter6672 válasza:
#12 Rajta vagyok az ügyön! :D a combom már egész szépen fejlődik, de igazat adok! Majd pár hónap múlva visszatérünk erre a témára! :P
14/20 A kérdező kommentje:
Tisztán látszik a külömbség köztem és a 71kg-os között, étgyomorra stb lehet lennék olyan 79, de akkor sem értem o.O
mi lehet az oka?
2015. okt. 5. 20:34
15/20 A kérdező kommentje:
És mi ez a 25 meg 24.7?
Ezt nem értem.
2015. okt. 5. 20:35
16/20 Kerze válasza:
Bocsi az offért, de valaki magyarázza már meg hogy kedves kérdező hogy vagy 81kiló ki nézel max 70nek már bocs. Ez a srác sokkal nagyobb nálad és sokkal kevesebb kiló. Lent a teremben is van egy srác sokkal kisebb nálam mégis 10kilóval nehezebb (nem szárazabb).?
17/20 anonim válasza:
Mondjuk egy alap laptomeget kene megszerezned heti 3x 5x5 guggolassal
19/20 anonim válasza:
Ezt én sem értem.Én is ismerek egy gyereket,olyan 190+ a magassága és kinéz vagy 65 kg-nak.De tényleg.Az alkarom olyan vastag mint a combja.És 85 kg a gyerek.
20/20 anonim válasza:
Jó a forma a 71. Kgs srácnál. :D am Rich Piana 10+kgt pakolt fel mGára 1 év leforgása alatt..de nem nyerte meg a versenyt amire készült,ezért tel nyomta magát synthollal.. xd Am szerintem vizes vagy,lehet azért vagy 81 kg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!