Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mondanátok gyilkos edzéstervek...

Mondanátok gyilkos edzésterveket? (Több lent)

Figyelt kérdés
Gyilkos edzéstervet keresek hasra és lábra (combra, fenékre, vádlira) és esetleg karra is. Ezekre edzek itthon(!) és nagyon zavar, hogy sok időt vesz igénybe, amira kifárasztom magamat az edzésekkel (vagyis amire ér is valamit). Haladó szintű gyakorlatokat csinálok, de báemilyen "erős" gyakorlatot szívesen kipróbálok. Az lenne a lényeg, higy hatásos legyen és gyorsan túltegyem magamat az edzésen és nagyon kifáradjak tőle (max 30-45perc), mert a mostani edzések kb. 1-1:30 órát vesznek igénybe. /N

2015. okt. 1. 06:49
 1/8 anonim válasza:

nekem az Insanity jött be nagyon :) ahogy a neve is mutatja,őrülten jó ;) ez egy 2 hónapos edzésterv,de a második hónap gyakorlatai már hosszabbak 45 percnél,kb.egy órásak,de hidd el,hogy megéri :)

a másik,ami tetszett,az a FocusT25....ezek 25 perces gyakorlatok,de ezek is gyilkosak :) én ezek mellé szoktam még felsőtest erősítő gyakorlatokat csinálni,mert a gyakorlatok nagyon lábra mennek,de neked pont az a lényeg :)

2015. okt. 1. 08:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, majd kipróbalom ezeket :) A hasam ugyan annyira fontos nekem mint a lábam :)
2015. okt. 1. 08:49
 3/8 A kérdező kommentje:
De majd akkor csinálok egy kis hasizom gyqkorlatot is utána
2015. okt. 1. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát ha te 1,5 órán át tudsz hasprést vagy lábemelést csinálni akkor nagyon bivaly vagy....

Egy has edzés kb. 20 perc, csak nem kell tökölni és max 1 perc pihenő sorozatok közben, garantáltan kifingasz tőle.

A láb meg változó. Kapjál fel 2 súlyzót (nem tudjuk nő vagy férfi vagy hány kiló, stb...) és csinálj egy pár sorozat kitöréses sétát. Bármibe lefogadom nem fog 1,5 óráig tartani amíg kifáradsz :)

2015. okt. 1. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
bicepsz 21-eszést át lehet ültetni szinte minden végtaggal végzett nyomó vagy húzó mozdulatra, attól garantáltan kikészülsz...
2015. okt. 1. 15:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Insanity és Focus T25 edzésről hol találok jóminőségű videókat? You tube-on nem találtam teljeset, csan rossz minőségben :/

2015. okt. 2. 13:30
 7/8 anonim válasza:
thepiretebay.comot próbáld,torrenten egyszerűen lejön
2015. okt. 2. 14:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálom köszi :)
2015. okt. 2. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!