Mondanátok gyilkos edzésterveket? (Több lent)
nekem az Insanity jött be nagyon :) ahogy a neve is mutatja,őrülten jó ;) ez egy 2 hónapos edzésterv,de a második hónap gyakorlatai már hosszabbak 45 percnél,kb.egy órásak,de hidd el,hogy megéri :)
a másik,ami tetszett,az a FocusT25....ezek 25 perces gyakorlatok,de ezek is gyilkosak :) én ezek mellé szoktam még felsőtest erősítő gyakorlatokat csinálni,mert a gyakorlatok nagyon lábra mennek,de neked pont az a lényeg :)
Hát ha te 1,5 órán át tudsz hasprést vagy lábemelést csinálni akkor nagyon bivaly vagy....
Egy has edzés kb. 20 perc, csak nem kell tökölni és max 1 perc pihenő sorozatok közben, garantáltan kifingasz tőle.
A láb meg változó. Kapjál fel 2 súlyzót (nem tudjuk nő vagy férfi vagy hány kiló, stb...) és csinálj egy pár sorozat kitöréses sétát. Bármibe lefogadom nem fog 1,5 óráig tartani amíg kifáradsz :)
Köszönöm a válaszokat :)
Insanity és Focus T25 edzésről hol találok jóminőségű videókat? You tube-on nem találtam teljeset, csan rossz minőségben :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!