Lányok, ti szoktatok fekvenyomni?
Kíváncsi vagyok, vannak-e itt olyanok, akik szoktak rendesen fekvenyomni a konditeremben. Én nem sokkal találkoztam még konditermekben se.
L
Persze. Mindenre kell edzeni, mellre is, nem az esztétika miatt kell erős mellizom egy erős testre... Amitől én még távol vagyok, de lassan megyünk előre.
Eleinte tárogattam, de bizonyos súly fölött kényelmetlenné vált, most már fekvenyomok, az amúgyis menő gyakorlat, persze hasznos is, de az is nagyon érdekel s motivál, hogy hogyan változik a súly pont ennél a gyakorlatnál. Még pici, de 1 hete annyival nyomtam fekve, amennyivel guggoltam, előtte többel, szóval nem ez a gyenge pontom (a mell is jobban érdekel, mint a láb, de persze mindenre kell edzeni, most már vége a komolytalankodásnak, edzek rendesen, amennyire tőlem telik).
Nézd meg őt: https://www.youtube.com/watch?v=20LLuvrm1tQ
Oláh Ildi sok mindenben megelőzi a férfiakat, és -- ha szabad hölgyekre ilyet mondani -- naptár szerint nem annyira fiatal már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!