Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok, ti szoktatok fekvenyomni?

Lányok, ti szoktatok fekvenyomni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, vannak-e itt olyanok, akik szoktak rendesen fekvenyomni a konditeremben. Én nem sokkal találkoztam még konditermekben se.

L

2015. szept. 29. 20:19
1 2
 11/18 anonim válasza:
Heti 1x mindig nyomok fekve:)
2015. okt. 31. 14:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen felesleges egy lánynak fekvenyomni, jó láb, fenék, has elég ha megvan
2016. ápr. 14. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Fiúknak meg mell, bicepsz meg szeles hat. Ennyi. Nem is ertem a kerdest. (troll)
2016. aug. 14. 11:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Persze. Mindenre kell edzeni, mellre is, nem az esztétika miatt kell erős mellizom egy erős testre... Amitől én még távol vagyok, de lassan megyünk előre.

Eleinte tárogattam, de bizonyos súly fölött kényelmetlenné vált, most már fekvenyomok, az amúgyis menő gyakorlat, persze hasznos is, de az is nagyon érdekel s motivál, hogy hogyan változik a súly pont ennél a gyakorlatnál. Még pici, de 1 hete annyival nyomtam fekve, amennyivel guggoltam, előtte többel, szóval nem ez a gyenge pontom (a mell is jobban érdekel, mint a láb, de persze mindenre kell edzeni, most már vége a komolytalankodásnak, edzek rendesen, amennyire tőlem telik).

2016. aug. 15. 00:31
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es, ezt jó hallani :D És hogy haladsz? Én 50-be tudok párat belenyomni.
2016. aug. 15. 11:28
 16/18 anonim ***** válasza:
sok lány csak combot,feneket akar és azért mennek terembe, aki komolyan veszi a testépitést, és nem csak ő akar lenni a legjobb numera szombaton a discoban, az nyilván edz mindenre, meg a powerlifter csajok nyilván
2016. okt. 15. 14:03
 17/18 anonim ***** válasza:
kedves kerdezo, en terembe meg nem lattam not 50 kg-al fekvenyomni! ugyhogy gratulalok! es ez natural ha szabad kerdezni? :)
2016. okt. 16. 18:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Nézd meg őt: https://www.youtube.com/watch?v=20LLuvrm1tQ

Oláh Ildi sok mindenben megelőzi a férfiakat, és -- ha szabad hölgyekre ilyet mondani -- naptár szerint nem annyira fiatal már.

2016. okt. 16. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!