Lányok, ti szoktatok fekvenyomni?
Kíváncsi vagyok, vannak-e itt olyanok, akik szoktak rendesen fekvenyomni a konditeremben. Én nem sokkal találkoztam még konditermekben se.
L
Fiú vagyok, de ismerek néhány lányt, aki szokott fekvenyomni. Nem is akárhogy. Igaz, egy kezemen meg tudom számolni őket. Egy példa:
https://www.youtube.com/watch?v=20LLuvrm1tQ
Nagyon jól néz ki, ha egy nőnek kidolgozott mellizma van. Megemeli a melleket, feszes tartást ad, nekem bejön.
Persze hogy szoktam, rendesen edzek mellre : fekvenyomás rúddal és egykezesekkel is, tárogatás, fekvőtámasz
rúddal sajnos mèg nekem se megy túl nagy súllyal, 30kg a max
Persze, hogy fekvenyomok, engem meg is lepett ez a kérdés, valaki nem?!:D
Bár még csak a 20kg megy.:/
Én még sosem nyomtam fekve (igaz nagyon új vagyok a testépítésben) de most valahogy meghoztátok a kedvem, midnenképp ki fogom próbálni, kíváncsi leszek mennyi megy bele :))
Bár én az így sem túl nagy melleimet féltem, hogy őszinte legyen. Azt hallottam összemegy
#7-esnek!
Ezt jó olvasni! Örülök, hogy valakinek meghozta a kedvét ez a diskurzus. Hajrá lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!