Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok, ti szoktatok fekvenyomni?

Lányok, ti szoktatok fekvenyomni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, vannak-e itt olyanok, akik szoktak rendesen fekvenyomni a konditeremben. Én nem sokkal találkoztam még konditermekben se.

L

2015. szept. 29. 20:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ahova én járok edzeni, ott egy csaj se nyom fekve :D az elmúlt jópár év alatt megfordultam pár terembe, talán 1-2 csajt láttam fekvenyomni. ők is csak 20-25 kilóval maximum. bár én kisebb termekbe jártam eddig.
2015. szept. 29. 20:31
 2/18 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, de ismerek néhány lányt, aki szokott fekvenyomni. Nem is akárhogy. Igaz, egy kezemen meg tudom számolni őket. Egy példa: 

https://www.youtube.com/watch?v=20LLuvrm1tQ 

Nagyon jól néz ki, ha egy nőnek kidolgozott mellizma van. Megemeli a melleket, feszes tartást ad, nekem bejön. 

2015. szept. 29. 21:31
 3/18 anonim ***** válasza:
Én szoktam.
2015. szept. 30. 06:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy szoktam, rendesen edzek mellre : fekvenyomás rúddal és egykezesekkel is, tárogatás, fekvőtámasz

rúddal sajnos mèg nekem se megy túl nagy súllyal, 30kg a max

2015. szept. 30. 08:14
 5/18 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam. Egy ideig csinátam, de elkezdett kialakulni az a bizonyos mellvonal, ami nekem nem tetszett magamon, így leálltam vele. Maradt a fekvőtámasz és max a tárogatás.
2015. szept. 30. 10:31
 6/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy fekvenyomok, engem meg is lepett ez a kérdés, valaki nem?!:D

Bár még csak a 20kg megy.:/

2015. okt. 4. 02:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én még sosem nyomtam fekve (igaz nagyon új vagyok a testépítésben) de most valahogy meghoztátok a kedvem, midnenképp ki fogom próbálni, kíváncsi leszek mennyi megy bele :))

Bár én az így sem túl nagy melleimet féltem, hogy őszinte legyen. Azt hallottam összemegy

2015. okt. 4. 08:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
nem az edzéstől megy össze a mell, hanem a szálkásításnál, ha túl kicsi testzsírra mész le. Meg ha olyan szerencsétlen típus vagy, hogy először onnan fogysz. De a lényeg a kaján van, nem a gyakorlatokon
2015. okt. 4. 10:56
 9/18 anonim ***** válasza:

#7-esnek!

Ezt jó olvasni! Örülök, hogy valakinek meghozta a kedvét ez a diskurzus. Hajrá lányok!

2015. okt. 4. 16:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem fogyott le, bár én olyan típus vagyok, hogy onnan fogyom utoljára.
2015. okt. 4. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!