Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A danabolt hogyan kell szedni?

A danabolt hogyan kell szedni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Eleve nem segítettem neki semmiben, felhívtam a figyelmét arra, hogy egészségkárosító és helytelen használata a gyógyszernek az amit az első válaszoló ír.
2015. szept. 27. 00:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez inkább az első úriembernek szólt, aki volt szíves, és szedési útmutatót is írt.
2015. szept. 27. 00:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Rendben, én csak felhívtam a figyelmet az esetben való felelősségem kizárására.
2015. szept. 27. 00:24
 14/18 Sowilo ***** válasza:

# 12 Te ezért semmit nem kapsz, mégis felnyomnál egy idegen embert, csak mert írt egy kokszolási útmutatót valakinek. Bele sem gondolsz, hogy ezzel igazából senkinek nem árt, mivel aki akar, az úgy is kokszolni fog, ha nem kap felvilágosítást... kizárólag azt figyeled, hogy ez x éve bűncselekménynek van titulálva.

Barátom, belőled remek kommunista besúgó lett volna.

2015. szept. 27. 08:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyom ő fel senkit, csak a szája jár. Persze, szól a rendőröknek, hogy a gyakorikerdesek.hu-n valaki a szteroid szedésével kapcsolatban tanácsot adott, ők meg majd egyből rohannak. :D Nevetséges. :D
2015. szept. 27. 08:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem "nyom fel" senkit, mert kiröhögnék ilyen üggyel. Ettől függetlenül jó kis féreg mentalitással él szerencsétlen.
2015. szept. 27. 11:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Párizsis zsömlébe kell tenni és a végbeleden keresztül felnyomni az agyadig.
2015. szept. 27. 12:30
 18/18 Sowilo ***** válasza:
Tudom, hogy nem nyom fel senkit, ezért írtam feltételes módban. Csak rossz belegondolni, hogy ilyen emberek élnek köztünk...
2015. szept. 27. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!