Mit tegyek ha a bátyám danabolt akar szedni?
Lehet hogy rossz kategoria csak gondoltam mas is lehet/lehetett így.
A bátyám danabolt akar szedni (1éve edz) tizenhét es fél éves.
Nem akarom hogy baja legyen.
Elmondhatod neki a potenciális mellékhatásait és hogy mivel még fiatal nem fejlődött ki teljesen a hormonrendszere tehát teljesen hazavághatja.
Miután az egyetlen előnye annyi lenne hogy pár hétig nagyobb lesz a karja a diszkóban ezért ha mérlegelné a költségeket és a hasznokat rájönne hogy nincs túl sok értelme.
Fiatal. Úgyse hallgat másra. Gyors eredmény érdekli, és az árára nem kíváncsi / nem érdekli. Szerintem nem fogod tudni lebeszélni. Próbálkozhatsz, elmondhatod neki amit előttem lévő is írt, de akkor meg más cuccot keres.
Szerintem hívd fel a figyelmét folyamatosan a mellékhatásaira. Amikor szedi majd akkor is, és talán tudatosul benne, hogy "bazz tényleg ez most megtörténik velem". Hátha.
Azt, hogy 1 kúra nem kúra. Vagy azt, hogy tél van, úgy sem látszik. Vagy azt, hogy semmi értelme ha nem versenyzik, mert úgy is összeesik amint leáll. Vagy azt, hogy honnan tudja, hogy frankó szert kap? Vagy azt, hogy egy év edzés még nem edzés. Még normálisan gyúrni sem tanult meg. Az sem elképzelhetetlen, hogy még tejjel issza a turmixait.
Vagy ezt mind együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!