1 éve edzek rendesen de nem akar nagyon látszódni az eredmény. Szedtem kreatint az sem segített, haverom meg egy pár ismerős danabolt vagy anabolt akar nekem adni. Tudom hogy nagyon káros mit ajánlotok?
Azt, hogy először tedd rendbe a kajádat, és az edzéstervedet, mert szerintem azokkal lehet a fő baj.
Ha az rendbe van akkor edzés utáni fehérjével meg dextrózzal látszódnia kell már 1 év alatt is az eredménynek. Danabolba ne gondolkodj.
Menj el szemelyi edzohoz.
Kicsit huzos lesz, de majd o elindit.
Kezdjük ott, hogy aki szemest szed, azzal szóba sem állnék szteroid téren...Többet árt a testednek, mint segít.
Tedd rendbe a kajádat és legyél kitartó.
Tessék, egy piramis(a tetején vannak az alapok és úgy lefelé):
1 Rendbeszedett, minőségi kaja
2 Rendbeszedett, minőségi kaja+Vitamin+fehérje
3 Rendbeszedett, minőségi kaja+Vitamin+fehérje+ízületvédő+tömegnövelő
4 Rendbeszedett, minőségi kaja+Vitamin+fehérje+ízületvédő+tömegnövelő+glutamin
5 Rendbeszedett, minőségi kaja+Vitamin+fehérje+ízületvédő+tömegnövelő+glutamin+kreatin
6 Rendbeszedett, minőségi kaja+Vitamin+fehérje+ízületvédő+tömegnövelő+glutamin+kreatin+NO fokozók és egyéb extra kiegészítők
7 Rendbeszedett, minőségi kaja+Vitamin+fehérje+ízületvédő+tömegnövelő+glutamin+kreatin+NO fokozók és egyéb extra kiegészítők+1 féle gyengébb "sötét" cucc(NEM tablettás formában)
8 Rendbeszedett, minőségi kaja+Vitamin+fehérje+ízületvédő+tömegnövelő+glutamin+kreatin+NO fokozók és egyéb extra kiegészítők+több féle gyengébb "sötét" cucc kombinálva
9 Rendbeszedett, minőségi kaja+Vitamin+fehérje+ízületvédő+tömegnövelő+glutamin+kreatin+NO fokozók és egyéb extra kiegészítők+komolyabb "sötét" cuccok(növi és barátai)kombinálva
Ha nem akarod, hogy megrövidüljön az életed néhány centivel nagyobb bicepszizmokért, akkor az a minimum hogy ezt a piramist betartod. Bocsi, ez az igazság.
1 év még semmi ebben a sportban.
(Megjegyzem hogy én személyi edzővel edzek már 2 éve, kiszámolt étrendem van, és a genetikámból adódóan megnem mondanák rólam hogy edzek, de nem adom fel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!