Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Danabolt szeretnék szedni....

Danabolt szeretnék szedni. Milyen kiegészítő szereket szükséges még mellé szedni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Ezelőtt majdnem egy évvel gyúrtam párszor, vagy 2-3-szor tisztán, és most milyen bajok lehetnek a danabol szedése közben, után?
2014. jún. 3. 18:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi bajod lehet? Impotencia, máj- és vesekárosodás, szív- és érrendszeri bajok, személyiségváltozás, stb. És ilyen fiatalon a hormonrendszer totális felborulása.

Eddz keményen, normális étrenddel!

2014. jún. 3. 18:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
remélem apád megtalálja nálad, oszt úgy elver, mint tavaszi jégeső a búzatáblát!
2014. jún. 3. 18:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"14 éves vagyok. Ezelőtt majdnem egy évvel gyúrtam párszor, vagy 2-3-szor tisztán, és most milyen bajok lehetnek a danabol szedése közben, után?"

2-3x voltál már teremben és koxolsz.

Nincs több kérdésem.

2014. jún. 3. 18:26
 4/16 anonim ***** válasza:
46%

Szintén kiemelném én is a következőt:

"14 éves vagyok. Ezelőtt majdnem egy évvel gyúrtam párszor, vagy 2-3-szor tisztán, és most milyen bajok lehetnek a danabol szedése közben, után?"

Nos. 14 éves vagy. Akkor ezek szerint olyan 3-4 évesen te már mázsát nyomtál fekve szabályosan meg ilyenek.

De most komolyan...

A szteroid azoknak való akik versenyre mennek, vagy pedig naturálban már nem tudnak tovább fejlődni, mert 10 éve nyomják és elérték azt a szintet, ami a max naturálként.

Attól függ neked mit jelent a tiszta. A fehérjepor, az edzés előtti kieg.-ek még ugyanúgy tisztán van.

Kezdd el először egy teljes testes átmozgató edzéssel, aztán pedig egy osztott edzésterv.

A kigyúrt fizikum elérése nem pár nap, nemis pár hét, de hónapban sem mérhető.

Rengeteg befolyása van annak, hogy te milyen arányban, mennyit, hogy fejlődsz.

A danabol egyébként impotenciát okoz, meg mellette szívritmuszavar, "bekattanás, vagy dühroham", ....

De ha mindenképp ezt szeretnéd szedni, csak nyugodtan, nehogy az legyen hogy mi hátráltatunk a fejlődésben.

Májvédőt vegyél hozzá.

Ugyanúgy kell kajálni a kúra ideje alatt, még többet mert ez a cucc azt segíti elő hogy az izmok nagyobb tápanyagmmennyiséget tudnak felvenni. Azért izmosodsz hamar, sokat, utána meg rosszul leszel, arról nem beszélve hogy még a kezdő szinttől is jobban visszamész ha abbahagyod.

Piramis-szerűen kell szedni.

Sok sikert. (de nehogy az legyen hogy nem szóltunk!!!!!!)

2014. jún. 3. 18:42
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Ne adj még ennyi tanácsot se. Mert tavaly óta a tanácsadást is szigorúan büntetik, pláne ha kiskorúról van szó.
2014. jún. 3. 18:47
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Meg ugye erkölcsök. Csináljon amit akar, de ne miattam tegye tönkre magát.
2014. jún. 3. 18:49
 7/16 anonim ***** válasza:

te se vagy százas, fiatalkorúnak tanácsot adni ilyen témában, elég súlyos bűncselekmény!

ha esetleg a te rábeszélésedre vesz ilyen vackot, és véletlen bemérnék az ip címedet, nem járnál valami jó, no erre kevés az esély, de azért olvasgass a jogi részéről, mert bele lehet futni itt kamu kérdezőkbe, aki rendőr, már volt ilyen, hogy itt érdeklődött cucc felől.

2014. jún. 3. 18:57
 8/16 anonim ***** válasza:

Így van. Igazad volt amúgy, a tanácsadást is büntetik, és ő még most lett fiatalkorú. Azért írtam neki pár dolgot, mert tudom hogy amit egy ilyen fiatal gyerek el akar érni eléri, nem érdeklik a későbbi következmények, csak akkor már ne b..sza szét annyira magát azzal hogy rosszul szedi a cuccot, mert azzal talán még többet árt magának mintha letol egy danabol kúrát.

Ilyen idős korban amúgy a kreatin szedését se szokták javasolni, olyan 15 év-től ajánlják. Pedig az se nem szteroid, se semmi. De a hormonokat még az is megzavarhatja, nem még egy ilyen készítmény.

2014. jún. 3. 19:01
 9/16 anonim ***** válasza:
7.válaszoló! Köszönöm, de tisztában vagyok vele, mivel én is rendőr vagyok :))
2014. jún. 3. 19:02
 10/16 *Glissade* ***** válasza:
100%
Rendőrök járnak erre az oldalra???
2014. jún. 3. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!