Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Danabolt szeretnék szedni....

Danabolt szeretnék szedni. Milyen kiegészítő szereket szükséges még mellé szedni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Ezelőtt majdnem egy évvel gyúrtam párszor, vagy 2-3-szor tisztán, és most milyen bajok lehetnek a danabol szedése közben, után?
2014. jún. 3. 18:12
1 2
 11/16 *Glissade* ***** válasza:
100%
Lol;)
2014. jún. 3. 19:43
 12/16 anonim ***** válasza:

"Rendőrök járnak erre az oldalra???"

nem csak rendőrök, hanem ettől furább emberek is, jobb ha nem is tudsz róla, itt a sport kategóriában is van pár közülük!

2014. jún. 3. 21:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért ne írhatna rendőr? Az kizáró ok? Nem hinném. Írhat kőműves, festő, orvos, bárki. Nem foglalkozásfüggő a gyakorira írogatás.
2014. jún. 3. 21:14
 14/16 *Glissade* ***** válasza:
Milyen fura alakok?;)
2014. jún. 3. 21:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ, igazatok van inkább natuban nyomom :)
2014. jún. 4. 17:04
 16/16 anonim ***** válasza:
de nem is értelek hogy jut eszedbe az hogy doppingszerhez nyúlj szerintem még barátnőd se volt és már szteroidokat szeretnél használni amitől impotens leszel korházba kerülsz és még bele is halhatsz ..
2014. jún. 12. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!