Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A danabolt hogyan kell szedni?

A danabolt hogyan kell szedni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 19:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%

Hány darabos? Egy db-ban mekkora mg van? Először kettőt egyet reggel, egyet pedig este. És így növeled az adagodat.

PL: 10mg 100db danabol szedése:

1nap 1 db

2nap 2db

4nap 3db

5nap 4db (40-50mg soha ne lépd át.)

És így tovább.

Majd a végén

5nap 4db

4nap 3db

3nap 2db

2nap 1db

Máj védőt pedig nem kell mellé szedni, az blokolja a ható anyagokat.

Viszont a kúra végén kell májvédő és hormon vissza állító.

Ha netán nem szemes a danabolod akkor nem tudom hogyan kell szedni, kérdez erről mást.

Mellesleg itt egy oldal (Itt stanáról van szó, viszont ha danabolos a kérdésed az sem baj, válaszolni fognak, és ehhez értő emberek.)

Link: [link]

Inkább itt informálódj, én soha sem szedtem ilyen sz*rokat viszont, sokat olvasgattam utána mert érdekelt a dolog és ezeknek a hatásai. Egyszer majdnem úgy volt, hogy szedni is fogom, de szerencsére észbe kaptam.:)

2015. szept. 26. 19:56
 2/18 anonim ***** válasza:
De ha 50mg jutsz hozzá, akkor csak fél reggel fél pedig este.
2015. szept. 26. 19:57
 3/18 anonim ***** válasza:
sehogy nem "kell"
2015. szept. 26. 20:01
 4/18 anonim ***** válasza:
Semmit nem ér, szóval nem szedném. És mást se.
2015. szept. 26. 20:10
 5/18 anonim ***** válasza:
Sehogy, egyébként a 67%-os hibásat írt. Eleve nem kell visszalépkedni piramisban, mert már egy szem is totál elnyomja a saját androgén termelést a többibe pedig bele se mennék :D "enyhén" egészségkárósító amit ír.
2015. szept. 26. 21:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Jah, de állítólag így szedik. Nekem is ezt mondta egyszer valaki. Piramisban kell szedni meg hullámoztatni, meg hogy ezen a héten így, másik héten úgy. Én viszont nem szedem szerencsére.
2015. szept. 26. 21:42
 7/18 anonim ***** válasza:

Mivel pár éve bűncselekmény még a tanácsadás, hozzásegítés is a szteroid témában, 1 évig terjedővel jutalmazzák, aki érdemben az úriembernek segített azt továbbítom a megfelelő helyre:)

Szép estét, aki ilyen témában hozzászól máskor figyeljen már erre!

2015. szept. 26. 22:29
 8/18 anonim ***** válasza:
#7 Hát persze. :)
2015. szept. 26. 22:55
 9/18 anonim ***** válasza:
65%
Inkább nem fejtem ki a véleményem arról minek kéne törvényesnek/törvénytelennek lennie. Nevetséges, hogy egy ilyen gumitörvényt alkalmaznak az országban mint a doppingtörvény. De egyáltalán nem meglepő ha a többit megnézzük. "Jogállam".
2015. szept. 27. 00:03
 10/18 anonim ***** válasza:
Ott a pont, Béka.
2015. szept. 27. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!