Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvôtámasz, felülés mellé...

Fekvôtámasz, felülés mellé célszerű szteroidokat használni?

Figyelt kérdés

Van egy, haverom, akinek a nagybátyja ilyesmivel foglalkozik, tuti nem ver át, patikalyi minôség.

Elég vékony vagyok 189 cm 67kg és 2 hete elkezdtem napi 300 fekvôt 300 felülést csinálni, néha húzockodás. Kondiba nem szeretnék járni, ott sok a kokszos köcsög. Én soha nem nyúlnék kokszhoz, maradok a szteroidoknál.

Nem csinálnám sokat mert nem akarom hogy inpotens legyek meg ilyenek.

"Deka-durabolin"ról lenne szó egyébként.

Mi történne, ha itthoni gyakorlatok mellé használnám? Izomnövekedés nagy lenne?

Oltásokat ne, tudom mit csinálok, már döntöttem. Segitség kell nem beszólás.

22 f

2015. szept. 26. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy komolyan gondolod bmeg. Amúgy ne szedj semmit, még akkor se ha csak poén a kérdés. A koksz=szteroid, kondiba nem csak kokszos szemét állatok járnak. Olvasd el a Sárga Kapszulát. És fekvőtől nem fogsz megizmosodni. Hiába szedsz be minden szart.

Nem kajáltam be. :)

2015. szept. 26. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Akár mit sportolsz, nem célszerű a szteroidok fogyasztása, mert az egészségedet tönkre teheti idővel.
2015. szept. 27. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha ezt tényleg komolyan gondoltak, akkor mindenképp szedd, de legalább tripla dózisban. Ezt a genetikai állományt minél hamarabb el kell tüntetni a Föld színéről, esélyt sem hagyva a további szaporodásra.
2015. szept. 28. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!