A gyúrósok tényleg nincsenek sose megelégedve a testükkel?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 19:31
1/9 anonim válasza:
Inkább csak teljesítmény hajhászok.
2/9 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy "éhes a szellem". Vágysz a célokra, menni akarsz előre, nem adod a pesszimista dumát, hanem amikor elmész edzeni, akkor kikapcsolsz és csak a súlyok vannak. Stay hungry. Maradj éhes.
3/9 anonim válasza:
Van egy szint,mikor már azt mondod,hogy nem rossz,de mindig az lesz benned,hogy lehetne jobb is.
4/9 anonim válasza:
Fogadd el magad! Nem baj ha buta, csúnya, gyenge, jellemhibás vagy. Én ettől a mai attitűdtől hányok amit bebeszélnek az emberek fejébe, nincs azzal baj ha valaki jobb akar lenni mindig. Az önfejlesztés az egyik ha nem a legfontosabb dolog z életben.
5/9 Kisboltos válasza:
Miért kell ezt a gyúrósokra korlátozni? Szinte senki nincs megelgedve a testével teljes mértékben. Mindig mindenki jobb akar lenni, ez visz minket előre, ettől fejlődünk mi, és maga a társadalom is minden területen egyaránt.
6/9 anonim válasza:
egy igazi sportoló sosem elégedett, és mindig versenyez magával. és ez viszi előre is. ha ez nincs meg, sosem érsz el semmit.
7/9 anonim válasza:
Van kulonbseg aközött hogy vannak céljaid és hogy elégedett vagy e magaddal. Ha elégedett vagy magaddal már most is akkor a celhoz vezető út is sokkal nagyobb szórakozás és kellemesebb. Ha forditva van akkor szenvedes es lemondas az egesz.
8/9 A kérdező kommentje:
utolsó: én az utóbbiról beszélek
2015. szept. 26. 14:04
9/9 anonim válasza:
Ez egy betegség, izomdiszmorfia. Nem csak a gyúrósoknak van, de szerintem logikus hogy akinek ez van az elkezd edzeni ezért látszik úgy mintha ők lennének azok. Annyi az egèsz, hogy soha nem látod magad elèg jónak. Ha pedig eldurvul akkor már nálad kisebbeket is nagyobbnak látsz magadnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!