Ilyen egy igazi jó genetika?
Ez a srác a csapattársam (16) éves. Soha nem kondizott, nem figyel a kajálásra sem, szokott mekizni is, péksütit is kajálni, meg mindent, amit egy átlag ember.
Úszásról van szó 2-3 éve csinálja. Nem végzett kiegészítésként semmilyen súlyzós edzést, kizárólag úszott, heti 4-5 edzés.
Oké, hogy nincs rajta nagy izomtömeg, de azért úszástól így kinézni, ilyen szálkásnak lenni, fôleg ha szarsz a kajára...? Beszarás.
mennyi lehet a tzs-je?
Ez egy jó genetikának számít, sokat érhetne el súlyzós edzésekkel?
Nekem közel sem lett ilyen szálkás testem hasonló mennyiségû úszástól, mondjuk én azért csinálom, mert szimplán szeretem.
én se figyelek kajára, mégis hasonló
15/F
Én nem mondanám jó genetikának heti 4-5 úszással.
Az úszás borzasztó sok kalóriát fogyaszt, főleg ha ezt heti 5 edzéssel csinálja.
így nem kell odafigyelnie nagyon a kajálásra se, hiszen amit megeszik az mind le is dolgozza.
Izom az van, de az se több mint egy átlagos embernek, csak rajta nincs semmi + kiló, így minden sokkal jobban látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!