Ilyen egy igazi jó genetika?
Ez a srác a csapattársam (16) éves. Soha nem kondizott, nem figyel a kajálásra sem, szokott mekizni is, péksütit is kajálni, meg mindent, amit egy átlag ember.
Úszásról van szó 2-3 éve csinálja. Nem végzett kiegészítésként semmilyen súlyzós edzést, kizárólag úszott, heti 4-5 edzés.
Oké, hogy nincs rajta nagy izomtömeg, de azért úszástól így kinézni, ilyen szálkásnak lenni, fôleg ha szarsz a kajára...? Beszarás.
mennyi lehet a tzs-je?
Ez egy jó genetikának számít, sokat érhetne el súlyzós edzésekkel?
Nekem közel sem lett ilyen szálkás testem hasonló mennyiségû úszástól, mondjuk én azért csinálom, mert szimplán szeretem.
ez a fickó vékony azért szálkás
Majd ha lesz rajta izomtömeg akkor meglátjuk mennyire marad szálas akkor derül ki igazából a minőség
Sajnos nekem átlagos a genetikám :( elég széles hátam van az úszástól, de nem vagyok szálkás. 15% tzs :( mindig is irigyeltem az ilyen alkatokat!
Amikor nem sportoltam egy évig 22% körül volt a tzs-m.
Most kezdtem kiegészítôként konditermi súlyzós edzésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!