Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erőnövelés naturálon?

Erőnövelés naturálon?

Figyelt kérdés

Jelenleg 2 éve edzem és az első fél évet leszámítva stagnál az erőszintem. Mik a legjobb módjai az erőnövelésnek? Erőltetett ismétlések, csalós ismétlések, lemenni akár 3-4 ismétlésre is minél nagyobb súllyal?

Van aki a HST edzéstervet ajánlotta. Nektek mi vált be?

2015. szept. 23. 00:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért hívja mostanában mindenki a felhúzást deadliftnek?
2015. szept. 26. 23:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Túl sok jútúbvideót néztek :D

Én akkor kezdtem el úgy hívni akaratlanul is.

2015. szept. 27. 02:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Mert a felHÚZÁS egy értelmetlen név. Valószínűleg a neve miatt rontja el sok kezdő a gyakorlatot (tudom, mert engem is ez tévesztett meg:D).

A DEAD-lift pedig ezt tökéletesen kijavítja. A "dead" szó a "dead-stop"-ra utal; tehát minden egyes ismétlés után a földön áll a súly, nem hat rá semmilyen erő (ezzel szemben látod kezdőktől, hogy előre hajolgatnak a súllyal, és ezt "deadlift"-nek nevezik, lol).

A magyar megfelelő teljesen haszontalan, hiszen a deadlift végső soron nem csak egy húzó gyakorlat, révén lábból indítasz, ami egy tolás, a húzó része majd csak később. Így hülyeség egyértelműen húzó vagy toló gyakorlatnak nevezni.

Plusz azér' a deadlift mégis csak sokkal menőbb, nem? Ha szar a formád, meghalsz a g€cibe' bäz'meg; azér' nevezik DEAD-lift-nek.

:D

2015. szept. 27. 20:08
 14/14 anonim ***** válasza:
ez fsság
2015. szept. 28. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!