Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erőnövelés naturálon?

Erőnövelés naturálon?

Figyelt kérdés

Jelenleg 2 éve edzem és az első fél évet leszámítva stagnál az erőszintem. Mik a legjobb módjai az erőnövelésnek? Erőltetett ismétlések, csalós ismétlések, lemenni akár 3-4 ismétlésre is minél nagyobb súllyal?

Van aki a HST edzéstervet ajánlotta. Nektek mi vált be?

2015. szept. 23. 00:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
5x5
2015. szept. 23. 07:35
 2/14 anonim ***** válasza:

a HST mukodik. Az 5x5 is mukodik. Sok jo program van.

A forditott piramist is kiprobalhatod

2015. szept. 23. 09:14
 3/14 Osynho ***** válasza:
Étrend rendben van?
2015. szept. 23. 15:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam kérdezni.
2015. szept. 23. 16:20
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Étrend rendben van, 75 kilómhoz 200g fehérje csirkéből (500g), marhából (100g), tojásból (4db) és 1 turmixból, 150-200g CH rizsből és zabból. A CH elsőre alacsonynak tűnhet, de extrém szar az anyagcserém és könnyen zsírosodom, még így sincs kicentizve a kalória szufficit sem, magyarán idén nyárra is kellett 12 hét diéta, hogy meglegyen a strandforma, izmosodtam és zsírosodtam is, de ez a lassú, kontrollált pumpálgatós "hiper szuper szabályos" edzésmódszer amit eddig csináltam nem igazán volt alkalmas erőnövelésre.

2015. szept. 23. 17:25
 6/14 anonim ***** válasza:

Strandforma... oké... majdnem válaszoltam érdemben is. :D

Szerintem menjél Crossfit-ezni.

2015. szept. 23. 19:51
 7/14 anonim ***** válasza:

Akár konnyen zsirosodsz akár nem eleget kell enned ahhoz hogy rendszeresen nojon a tomeg. Ha teged csak a strandforma erdekel akkor egy ilyen edzestervet ajanlok

[link]

[link]

A HST haladobbaknak valo inkabb szerintem.

2015. szept. 23. 20:09
 8/14 A kérdező kommentje:
6-os: Te meg menj a nőklapjacafé fórumra válaszolgatni inkább. Látom sikerült kiszűrni a lényeget. Ha CSAK a strandforma érdekelne, akkor kiírtam volna egy erőszinttel kapcsolatos kérdést? Amúgy meg a strandforma alatt azt értem, hogy nem fogok fedetten kimenni nyáron, hanem leszálkásítok 10% körülre. Mi ezzel a baj? Ti egész évben tömegeltek aztán le van szarva, hogy milyen a forma? Mert 90 kilósnak lenni 20% testzsírral a hülye is tud, de tartani egy jó formát egész évben és úgy tömegelni + nyárra kicsit leszálkásítani az már igényel némi fegyelmet, szerintem...
2015. szept. 23. 22:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Az edzestervek amiket kuldtem ugyanugy igénylik az erosodest es bele is van épitve a progresszio. Csupan elsosorban fizikum célúak. Nem eroemeo edzestervek.
2015. szept. 23. 22:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy ennyire képben vagy. Hadd kérdezzem már meg, hogy a 155 kg-s fekvenyomás illetve a 287.5 kg-s deadlift mit igényel.
2015. szept. 23. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!