Szerintetek hanyas karja lehetett is Van Dammenak?
Hány kg-os lehet a képen itt a 178cm-es magasságához? Lehet ezt a formát naturálban hozni?
Valójában sokat segít ha pontosan hajtod végre a gyakorlatokat és csalás nélkül, ha nagy sullyal edzed hajlamos vagy bedolgozni a válladat is vagy más testrészt. próbáld úgy, hogy csak és kizárólag az edzett izomcsoport mozogjon.
Nem mindenkinek fejlődik arányosan minden testrésze, nekem pl 50 cm-es a bicepszem kb. és a hátam is nagyon széles, de a mellem nagyon le van maradva, 40es bicepszekkel konkrétan lapos mellkasom volt.
Ez előfordul...
Jean Claude Van Damme nak egyébként 44cmes bicepsze volt és 176 cm magas, és több mint 150 kgokkal mellezik, egy interjuban legalábbis ezt mondta magáról.
Ne felejtsük el, hogy ő elsősorban harcművész amihez ezek az arányok igencsak remekek.
(Mike Tyson bicepsze is 43 cm volt)
Nekem nagyon gyorsan nő a karom.1-2cm+ minden hónapban megvan,pedig nem vagyok már kezdő.A baj az,hogy tudok zsírosodni is,ami miatt soha nem tudok 6 hónapnál tovább tömegelni.Bár nincs gond diétánál,viszonylag könnyen leadom a felesleget.
Most valami nagyon kontrollált tömegelést akarok összehozni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!