Szerintetek hanyas karja lehetett is Van Dammenak?
Figyelt kérdés
Hány kg-os lehet a képen itt a 178cm-es magasságához? Lehet ezt a formát naturálban hozni?
2015. szept. 22. 13:59
1/15 anonim válasza:
Szerintem olyan 43.
Amúgy nincs 178,173.
4/15 anonim válasza:
39 az kevés. Ez minimum 41-42. Tudom, mert a faternak is ekkora.
6/15 A kérdező kommentje:
Nekem most kb 37-es karom van, és 40 kg-val csinálok tricepsznyújtás fekve gyakorlatot 2x8 -at aztán 42,5-tel 2x5 ismétlést. A bicepszre meg egyenes rúddal 45 kg francia rúddal 50 kg a széria. Nem sok ez a súly a katom nagyságához képest? Hiába mennék fel a karom tömegében csak az ereje növekszik, a mérete nem nagyon. Ilyen karhoz mint ami a képen van akkor mennyivel kéne hogy szériázzak? 60-ál tricepszre? Meg bicepszre is? De azt mwg már sose fogom elérni...
2015. szept. 22. 22:26
7/15 anonim válasza:
Kaja gond van szerintem. Ha meg nem akkor, türelem.
8/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a kaja nem lehet gond. Amikor elkezdek tömegnövelő étrendezni akkor pl most is 2 hét alatt 3 kg jött fel. Szerintem el vagyok látva tápanyaggal. De a karom egyszerűen semmi. A mellem ami nagyon nagy viszonylag. Ilyen gyorsan fel tudok tömegelni pedig nagyon ekto vagyok, zsírt nem szívesen raktároz a szervezetem. Nyilván ez a tömegnövekedés lassulni fog. De a karom méretét hiányolom. Valami tanács? Egyébként 180/78 vagyok. Ilyen aránIkkal azért kéne 40 esnek lennie nem?
2015. szept. 22. 22:43
9/15 anonim válasza:
Lesz az 40. Nekem is ez van, 36-os karral korábban 15 kilós egykezesekkel is bírtam bicepszezni. Most se vagyok nagy, bár nekem a kajám se jó, de azért növöget.
10/15 A kérdező kommentje:
Én lehet már elértem a naturál méreteket. 3 éve edzek keményen, meg előtte 2 évet csak fekvenyomtam meg bicepszeztem... Ezért aggódok hogy nekem mát csak ekkora lesz...
2015. szept. 22. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!