Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki kövér és először le kell...

Aki kövér és először le kell fogynia, az tud utána szálkás lenni? (Kiejtve lent)

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok, hogy rajtam volt 20-25 kg felesleg. Ennek nagy részét diétával, edzéssel, aerobbal sikerült feladnom 1,5 év alatt.

Még maradt egy kevés zsír, főleg a hasamon, derekamon és a tokámon.

Edzek intenzíven és figyelek a táplálkozásra.

Ilyen esetben lehet valaki még szálkás, tehát például kockás a hasam?

Vagy az csak azoknak, akik felesleg nélkül, nulláról kezdenek edzeni?

Igazából az elmélet nem érdekel, arra vagyok kiváncsi, hogy volt/van-e valaki ilyen helyzetben és mit tudott elérni?

2015. szept. 21. 17:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20: Lehet, hogy akaratgyenge dagadt szar vagyok, de ha te így kiakadsz egy ártatlan kérdéstől, akkor irány a doki, mert veled valami nincs rendben.
2015. szept. 23. 07:29
 22/26 A kérdező kommentje:

20: Nyilván egy akaratgyenge sz.r vagyok, ezért fogytam le már 20 kilót.

Tudod mit? Legyen így, csak mostmár tényleg húzz a vérbe.

2015. szept. 23. 08:15
 23/26 anonim válasza:
Az agresszív pajtásunknak egyébként igaza van. A kérdés teljesen értelmetlen, mégha valaki bele is trafált mit akarsz. Nagyon nem vagytok képben a dolgokkal. Bárkinek látszik a hasizma aki x testzsírszázalék alatt van. Az teljesen mindegy, hogy nézett ki előtte. Mindig mindenki a genetikával jön. Én világ életemben kövér voltam még állandó sport mellett is,és nem csak túlsúlyos. 133 kilóról fogytam le (175 cm vagyok) 90 kilóra 4 éve. Azóta tartom ezt a súlyt nagyjából csak minőségbeli változással. Még mindig kockás a hasam, pedig az alján nekem is meg van nyúlva a bőr. A genetika annyit számít, hogy nekem ehhez a formához sokkal több aerob jellegű mozgást kell végeznem (napi 1 óra) és kevesebb ch-t kell bevinnem (akármit csinálok: diéta, tömegnövelés, szintentartás), mint sok ismerősömnek. Szóval "s*ar" genetikával is el lehet akármit érni és higgyétek el nem 20 kilót leadni nehéz, hanem utána is odafigyelni a dolgokra, hogy ne jöjjön vissza, ez pedig csak életmódváltással fog bekövetkezni és ez nem csak akkor kell ha kockás hasat akarsz. Ha csak ezért csinálja valaki az már régen rossz.
2015. szept. 23. 23:20
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem voltam én agresszív, ameddig nem próbáltak meggyőzni az igazam ellentétéről, miközben fogalmuk nincs a biológiai hátteréről ennek az egésznek. Én próbáltam segíteni, de akin nem lehet, azon nem tudok. Ők elkönyvelték maguknak, hogy ezt-meg azt nem lehet elérni, mert az akaratgyenge Ferikének nem sikerült, akkor az már lehetetlen. Arról meg valóban nem olvasható semmi a kérdésben, illetve az alatta levő leírásban, hogy megnyúlt bőrről lenne szó, tehát nem az én szövegértésemmel van gond, innentől kezdve nyugodtan vehettem személyeskedésnek, amire nem adtam okot.
2015. szept. 24. 14:09
 25/26 A kérdező kommentje:

23: 175 cm-hez 90 kg? Alacsony testzsírszázalákkal, hogy még a kockák is látszanak?

Ugyan, dobjál már fel a egy képet csak úgy, arc nélkül.

2015. szept. 24. 16:45
 26/26 A kérdező kommentje:

24: Mármint ki nincs tisztában és minek a biológiai hátteréről?

Lennél olyan drága és kifejtenéd ezt kicsit bővebben?

2015. szept. 24. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!