Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki kövér és először le kell...

Aki kövér és először le kell fogynia, az tud utána szálkás lenni? (Kiejtve lent)

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok, hogy rajtam volt 20-25 kg felesleg. Ennek nagy részét diétával, edzéssel, aerobbal sikerült feladnom 1,5 év alatt.

Még maradt egy kevés zsír, főleg a hasamon, derekamon és a tokámon.

Edzek intenzíven és figyelek a táplálkozásra.

Ilyen esetben lehet valaki még szálkás, tehát például kockás a hasam?

Vagy az csak azoknak, akik felesleg nélkül, nulláról kezdenek edzeni?

Igazából az elmélet nem érdekel, arra vagyok kiváncsi, hogy volt/van-e valaki ilyen helyzetben és mit tudott elérni?

2015. szept. 21. 17:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

8: Köszönöm, végre egy ember aki érti is, amit olvas.

És neked mi az eddigi tapasztalatod?

2015. szept. 22. 07:05
 12/26 A kérdező kommentje:
6: Nem keverem.
2015. szept. 22. 07:07
 13/26 anonim ***** válasza:

Hogy mi a tapasztalatom? Hogy még mindig dagadt vagyok. :D Szerintem aki egyszer elhízott, az nem tud (legalábbis hosszú távon biztos nem) száraz maradni. De én csak magamról tudok nyilatkozni, picit többet eszek már jön is a zsír. Nem a semmiért híztunk el, genetika. Azért hoztam fel megnyúlt bőrt, mert azzal én is küszködök. https://www.youtube.com/watch?v=CpKDteQ3FIQ

Ez a srác is egész szálkás, de csak akkor látszódnak a kockái, ha úgy "húzza". Nyilván ő elég extrém eset, de ez kicsiben is így lesz. Én is próbálok most leszálkásodni, aztán vagy sikerül vagy nem, ennél százszor fontosabb dolgok vannak az életben. :)

2015. szept. 22. 08:17
 14/26 A kérdező kommentje:

Na én is ugyanebben vagyok. Az az utolsó 5-6 kg az istennek sem akar már lemenni, bármit csinálok. Az alkarom már tiszta eres, de a hasamon még mindig ott a zsír.

Nyilván nekem sem élet-halál kérdése, már ezzel a közel 20 kg fogyással nagyon elégedett vagyok és a környezetem számára már ez a hihetetlen és megcsinálhatatlan kategória, és fitnesz versenyeken sem szeretnék indulni.

Csak érdekel, hogy érdemes-e még tovább "kínozni" magam, lehet-e még eredménye?

2015. szept. 22. 08:39
 15/26 anonim ***** válasza:
Vidd lejjebb a ch-t, akár közel 0-ra (a zöldséget nem számolva), a zsírt meg kicsit feljebb, hátha lesz valami eredménye.
2015. szept. 22. 10:16
 16/26 A kérdező kommentje:

Igen, most pont ezzel kisérletezem, csak az a baj, hogy ha teljesen 0-án van a ch, akkor nagyon tompa vagyok, nem pörög úgy az agyam.

Most ilyen napi 1 szem krumpli a ch adagom, ezzel úgy néz ki, megindult egy picit a fogyás.

2015. szept. 22. 12:03
 17/26 Musclemore ***** válasza:

Aztarohadt, van pár retardált válaszoló. :'D

Szerintem elég érthető volt a kérdés...

Am sajna nincs ilyen tapasztalatom, rajtam csak olyan 10kg+ lehetett össz a szálkás formáig, meg is volt (kb 8% tzs) csak tartani nem sokáig tartottam.

2015. szept. 22. 16:35
 18/26 anonim ***** válasza:

"Tehát arra gondolok, hogy rajtam volt 20-25 kg felesleg. Ennek nagy részét diétával, edzéssel, aerobbal sikerült feladnom(-gondolom leadnod) 1,5 év alatt. "- Azaz volt rajta felesleg aminek egy részét sikerült leadnia.

"Még maradt egy kevés zsír, főleg a hasamon, derekamon és a tokámon. "-tehát még maradt zsír rajta

"Ilyen esetben lehet valaki még szálkás, tehát például kockás a hasam? "-milyen esetben? aki leadta a zsírt, azon nincs zsír. Rajtad van, ezért nézel ki szarul és ezért nincs kockás hasad. És mi az amire nem adtam választ? Leírtam, hogy ha nincs zsír kockás lesz a hasa. Ne legyetek már ilyen kib'xott idióták.

"Vagy az csak azoknak, akik felesleg nélkül, nulláról kezdenek edzeni? "-megint én vagyok a hülye, aki szerint értelmetlen ez a kérdés, vagy megint eljutunk odáig, hogy mindenkinek látszanak a kockái, ha nincs rajta zsír, de mint ő maga is írta, rajta még van .

"Igazából az elmélet nem érdekel, arra vagyok kiváncsi, hogy volt/van-e valaki ilyen helyzetben és mit tudott elérni?"- Igen volt, de ettől még hülye maradsz, mert nem fogod fel, hogy fogalmad nincs erről az egészről, mert ha lenne nem tettél volna fel ilyen idióta kérdéseket.

2015. szept. 22. 19:20
 19/26 A kérdező kommentje:

18: Te miért érzed szükségét a saját butaságodat még reklámozni is??

Nem zavar, hogy rajtad kívül mások értették a kérdést, és a kérdésre válaszoltak?

Húzz már el innen, nem vagyok rád kiváncsi...

2015. szept. 22. 20:12
 20/26 anonim ***** válasza:

De mit válaszoltak a kérdésre, azt elolvastad?

Csak egy idézet: "Szerintem aki egyszer elhízott, az nem tud (legalábbis hosszú távon biztos nem) száraz maradni."

Miafasz???Felfogod mit írt? És ez neked a normális válasz? Mi az, hogy nem tud hosszútávon száraz maradni? Vagy szálkásra gondolt? Mert száraz legfeljebb 1 napig lehet valaki, az pedig a verseny napja, mert aki nem készül be versenyre az a büdös életben nem lesz száraz(a szálkás nem egyenlő a szárazzal; száraz az, aki kivízhajtózva a színpadon áll). Ja, hogy ő zsíros, és a jó formát nem tudja tartani? Haha..nem genetika, csupán akarat kérdése. Ami belőled is hiányzik, mert csak a visszaigazolást várod, hogy igenis, aki elhízott, az nem lehet szálkás. Pedig ugyanannyi esélyed van, mint annak, aki sose került 10%tzs fölé.

A linkelt videóban szereplő srác pedig pont annak az esete, amiről te véletlen sem kérdeztél(vagy idézd már, hogy hol kérdeztél arról, hogy mit lehet tenni az ilyen szinten megnyúlt bőrrel). Ott nem a zsírral van gond, hanem a valóban kegyetlenül megnyúlt bőrről, amit részben ő elbaxott a szar diétájával(garantáltan túl gyorsan fogyott), na meg azzal, hogy olyan szinten elhízott, hogy ez lett a következménye. Ráadásul, még most sem lehet azt mondani rá, hogy minden zsírt ledobott magáról, amit csak lehetne. Garantáltan le tudna pucolni még jó pár kiló zsírt.

És de, válaszolok, két okból is. 1.; hátha felfogod, amit írok, és észhez térsz, majd egyszer eléred amit akarsz. 2. Nyílt fórum, arra a kérdésre, és azt válaszolok amit én akarok.

2015. szept. 22. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!