Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki kövér és először le kell...

Aki kövér és először le kell fogynia, az tud utána szálkás lenni? (Kiejtve lent)

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok, hogy rajtam volt 20-25 kg felesleg. Ennek nagy részét diétával, edzéssel, aerobbal sikerült feladnom 1,5 év alatt.

Még maradt egy kevés zsír, főleg a hasamon, derekamon és a tokámon.

Edzek intenzíven és figyelek a táplálkozásra.

Ilyen esetben lehet valaki még szálkás, tehát például kockás a hasam?

Vagy az csak azoknak, akik felesleg nélkül, nulláról kezdenek edzeni?

Igazából az elmélet nem érdekel, arra vagyok kiváncsi, hogy volt/van-e valaki ilyen helyzetben és mit tudott elérni?

2015. szept. 21. 17:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%
Amíg van rajtad zsír, addig zsíros vagy. Amikor zsíros vagy, nem vagy szálkás. Nem túl bonyolult. Menjen tovább a szálkásító diéta, aztán ha jól csinálod szálkás leszel.
2015. szept. 21. 17:38
 2/26 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kérdés.

Hanem az, hogy aki egyszer - és elég sokáig - már nagyon el volt hízva, az le tud-e fogyni valaha annyira, hogy szálkás legyen.

De mondom, elsősorban nem elméleti okoskodások, hanem tapasztalatok érdekelnének.

2015. szept. 21. 17:40
 3/26 anonim válasza:
80%
Bántás nélkül mondom, hogy nálad nagyon rendbe kéne tenni a fogalmakat meg az alapokat. Ha nem érdekel semmi és tudatlan akarsz maradni teljesen ezen a téren akkor a válaszom egy egyszerű igen. Viszont ha el is akarod érni akkor érdekelhetne egy kis elmélet is, vagy legalább kicsit gondold át amit kérdeztél. (nálam 40 kiló ment le amúgy anno)
2015. szept. 21. 17:42
 4/26 anonim ***** válasza:
57%
Mit nem értesz? Elmagyaráztam, ha nincs rajtad zsír szálkás leszel. Ezen mit kell magyarázni? K'rvára mindegy, hogy 5 kiló felesleg van rajtad vagy 200, ha lemész 6% testzsírra akkor szálkás leszel.
2015. szept. 21. 17:47
 5/26 A kérdező kommentje:
4: A szövegértési problémáidat ne velem akard kezeltetni.
2015. szept. 21. 18:34
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kevered a szálkásat az izmossal. Izmos akár kövéren is lehetsz, lehet baromi kigyúrt kockás a hasad, meg isteni tónusúak az izmaid, egy apró probléma lesz, hogy ebből semmi nem fog látszani, mivel a zsír mindent eltakar, tehát kívülről maradsz egy nagy medve (lásd az erős ember versenyeken induló sportolókat)

Szálkás is bárki lehet, akár úgy, hogy 0-ról izmot pakol magára, és közben nem hízik el akár úgy, hogy az izom építés közben a zsírmennyiségtől is megszabadul.

2015. szept. 21. 20:46
 7/26 anonim ***** válasza:
27%

Nem a szövegértéssel van gond, hanem azzal, hogy ilyen kib"xott érthetetlen vagy. Fogd már fel, hogy rohadtul nem számít hány mázsa zsír volt rajtad mielőtt leszálkásítottál, ha alacsony lesz a testzsírszázalékod látszani fog a "kockás" hasad. De neked rohadt mindegy, mert aki ilyen hihetetlen módon sötét, az az életben nem fog semmit elérni ebben a sportban. Mert itt bizony nem elég edzeni, itt gondolkodni is tudni kell.

De ha ez megnyugtat: igen, csak azoknak lehet kockás a hasuk, akik a nulláról(nulla mi? 0%-os testzsír? az már akkor nem élő ember) kezdenek edzeni. Mert alapvetően minden ember hasizmok nélkül születik, és az edzések hatására nőnek ki.

2015. szept. 21. 21:42
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem értitek a kérdezőt. Őt az érdekli, hogy aki évek óta kövér volt, annak lemehet-e a testzsírszázaléka olyan szintre, hogy arra már lehessen azt mondani, hogy szálkás. Olyanra gondolhat, hogy pl. megnyúlhat-e a bőr annyira, hogy ne látszódjon még kevés zsírral se szálkásnak valaki, mert petyhüdt a bőre. Sajnos nekem nincs ekkora tapasztalatom még, 30 ment le, de még 10 kéne az átlagos testalkathoz, a szálkáshoz meg ki tudja. Nyomd a diétát, aztán mond meg te, hogy lehet-e. :) Viszont a petyhüdt bőr okozhat problémát, szerintem.
2015. szept. 21. 22:37
 9/26 anonim ***** válasza:
Értem én hogy jót akarsz, de a kérdésben zsírról van szó, nem megnyúlt bőrről. És ezen nincs mit vitatkozni, már leírtam neki szépen, meg kicsit gorombán is, hátha úgy felfogja.(bár erre nem látok esélyt)
2015. szept. 21. 22:43
 10/26 A kérdező kommentje:
7: Szerintem ugorj neki még egyszer a kérdésnek, előbb-utóbb sikerülni fog az:))
2015. szept. 22. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!