Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek hány év alatt...

Szerintetek hány év alatt érhetek el egy olyan szintű izomzatot ami a testépítőknek van?

Figyelt kérdés
Tudom ,hogy nagyon sokk mindentől függ ez (genetika,jelenlegi fizikai állapot,táplálkozás stb..)de kb. mennyi időbe telne ha a semmiről kezdeném .... Egyébként fél éve edzek de egy hónapja kezdtem el komolyan venni a dolgot (előtte inkább ismerkedtem a dolgokkal) fehérjét is egy hónapja kezdtem el "szedni"... próbálok odafigyelni az étrendemre is .. heti 5 alkalommal edzek csináltam már edzéstervet is .. csináltam A és B napot (A:bicepsz,tricepsz,alkar,váll B :has,hát,láb) 169 cm,54 kg vagyok és 15 éves.. szóval KB.csak KB. érdekelne ,hogy hány év lenne amíg elérek egy testépítői szintet (tudom h nem 1-2 év alatt lesz ez meg ..a troll kommentek nem érdekelnek,lehetőleg valami tapasztalt ember írjon ... a válaszát előre is köszönöm.. )
2015. szept. 20. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Na most 1. Mint pl melyik testépítő?

2. 99% hogy nem fogsz ugy kinézni sohasem azert a szinpadon allo versenyzők eleg jo es kulonleges adottsagokkal annak megaldva.Ami eleg keves embernek van,es nem hiszem hogy te beletartozol.

A kérdésem az,hogy mi az hogy fehérjét is egy honapja kezdtel el szedni? Mondd el miert "szeded". Csak mert hallottad innen onnan hogy ha mar gyurok akkor kell vennem valami fehérjét? Mi az hogy probalsz odafigyelni az étrendedre. Ha az étrended nincs rendben ne varj tul sok es gyors fejlodést.

Mi az hogy A és B napot is csináltál? Egy héten hányszor edzel? Ne mondd már nekem hogy te egy edzés alatt leedzel tisztességesen egy bicepszet,tricepszet alkart es vallat.Javaslom hogy heti 3-4 alkalommal járj.

Egy minta edzésterv

Hétfő:Váll,bicepsz

Szerda:Mell,tricepsz

Péntek: Hát has

Szombat vagy vasárnap: Láb

2015. szept. 20. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de valoszinuleg soha.
2015. szept. 21. 01:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1# a teljes test edzés sokkal hatékonyabb egy natural embernek, az osztott eszés egyidős a steroid fogyasztással... Tisztességesen le lehet edzeni mindent egy edzés alatt, ha jól van összerakva az az edzés...

Kérdező, a testépítők nem maguktól nőttek akkorára, hanem mert nem próbálnak odafigyelni, hanem az utolsó grammig tisztában vannak vele, mikor mit, miért, mennyit esznek meg...

No és persze mindezek mellett bennük van egy komplett patika...

Ha tökéletes a genetikád, és jó a kajád, akkor gyógyszerek nélkül elérhetsz egy fitness modell testalkatot, inkább ott nézelődj álom alakot keresve.

2015. szept. 21. 07:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Az elottem szolonak teljes mertekben igaza van.
2015. szept. 21. 07:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Elvileg naturálban 2-3 év után már nincs látható fejlődés, tehát ennyi idő alatt kihozod magadból a (közel) maximumot. De ehhez a jelenleginél szigorúbb étrend és edzésterv kell.
2015. szept. 21. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:

3-5 év a genetikai határ. Legalábbis azt hiszem ennyit szoktak mondani. Ha kezdő vagy, akkor egy átmozgató edzésterv menjen. Ha már ez megvolt korábban vagy ha majd elvégzed, akkor mehet az A-B bontás, de az úgy fog kinézni:

1. hét A-B-A

2. hét B-A-B

Ezután mehet majd egy osztott terv esetleg, de nem kötelező, edzhetsz teljes testre is.

2015. szept. 21. 15:49
 7/7 A kérdező kommentje:
értem ... köszönöm a vàlaszokat.. mindenestere januártól lesz személyiedzőm és remélhetőleg segít majd kihozni a maximumot... (egyébkén fehérjeport azért szedek mert a sima étrendel nem viszek be annyi fehérjét... elv. azt mondjàk, hogy 1 kg ra kell min.2 g fehérje... )
2015. szept. 21. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!