Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez megfelelő izmosodáshoz?

Ez megfelelő izmosodáshoz?

Figyelt kérdés
Ha egy nap 185 g fehérjét, 35 g zsírt és 240 g szénhidrátot viszek be, ami összesen kb 2000 kalória, akkor az megfelelő izomépítéshez? Ez minimum érték, ezen felül még van egy étkezés, de mivel az menza, ezért attól nem várok semmi jót. Van, hogy nem rossz, de inkább nem alapozok rá. 77 kg és 190 cm vagyok és a testzsírom 10% körül van (és persze fiú vagyok). Az étrendben van gyümölcs, zöldség, Shake (vitamin-fehérje), csirkehús és barna rizs.
2015. szept. 18. 15:39
 1/3 anonim válasza:
Szénhidrát az kell de zsírt bevinni nem annyira fontos ha csak nem vagy nagyon sovány vagy szálkás de ajánlatos lenne tömegelni egy kicsit.
2015. szept. 18. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyi kajatol no a tomeged akkor jo, ha nem akkor noveld.
2015. szept. 18. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt javasolnám neked, hogy egy 6-8 hónapig végez tömegnövelő edzést. Ezzel a módszerrel növekednének az izmaid. Ehhez a tömegnövelő edzéshez viszont elég lenne fehérjéből testsúly kg naponta 2g fehérje. A szénhidrát bevitelből testsúly kg naponta 4-5g szükséges. Utána kezdjél el szálkásítani, akkor ebben az esetben valóban növelni kell a fehérje bevitelt, és csökkenteni a szénhidrát mennyiséget. Sok sikert hozzá.
2015. szept. 18. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!