Súlyzók nélkül milyen gyakorlattal tudok edzeni bicepszre?
Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 22:16
1/3 anonim válasza:
Húzódzkodjál rúdon fordított kéztartással. Fogd meg a rudat fordított kéztartással a kezeid távolsága legyenek kb egymástól 30 cm-re. Lógjál teljesen kinyújtott karral és húzódzkodjál fel, amíg az állad nem éri el a rudat. Ereszkedjél le ismét, amíg a karod nem lesz nyújtott. Ha szabályosan végzed a húzódzkodást több centivel növelheti a bicepszedet. Ne vegyél a lábaddal lendületet: ez a gyakorlat lényegesen csökkentené a gyakorlat hatását. Végezzél ebből gyakorlatból 3x10 ismétlést.
2/3 anonim válasza:
Fekvőtamasz,de úgy hogy a konyokod a hasad felé hajoljon be
3/3 anonim válasza:
Próbáld ki az insanity-t. Ez egy 63 napos edzésprogram,bár nem csak a bicepszet edzi,hanem a lábat is...én nagyon sokat erősödtem,fogytam és izmosodtam tőle,bár ehhez kitartás kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!