Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem értik meg a szüleim,...

Miért nem értik meg a szüleim, hogy hogy kell kajálnom?

Figyelt kérdés
1.5 éve edzek, de komolyabban nem olyan régóta, fejlődök, nem is azzal van a baj, hanem azzal, hogy anyámék képtelenek felfogni, hogy a sültkrumpli meg az olajban és lisztben megforgatott rántotthús meg a körömpörköpt meg a vajas párizsis zsemle nem alkalmas arra, hogy ezt egyem. Ilyenkor mindog azt mondják, hogy szénhidrátra is szükség van, de azt sem fogják fel, hogy a zabpehyely, a rizs a durumtészta és a főtt krumpli is szénhidrát. És nem az a baj, hogy ne lenne rá pénzünk, mert amikor régen dagadt voltam és naponta betoltam az egy tábla milkát meg a kakaós csigámat meg a túrós táskát a kakaómmal az nem került sokba, mert hogy szerintük az a normális, de most, amikor egyedül megeszek egynap mennyiségre több húst mint az egész család az már sokba kerül. Nem mindegy hogy kakaóra meg sütire pazaroljuk a pénz vagy értelmes kajára költjük? Utána meg ha megveszem magamnak a fehérjét, mert nem thdok minden kajálást megoldani, akkor ki vannak akadva, hogy minek veszek ilyeneket, ezek illegálisak meg szteroidok és börtönbe is lehet szerintük kerülni. De a sok diplomás eszükkel addig nem jutnak el, hogy ha illegálisak meg gyógyszerek lennének akkor biztos nem árulnák a tescoban is? Akkor egy pár napig tudok normálisan kajálni inkább megveszik a remdes kaját utána kezdődik előről. Mindig azt mondják, hogy nem akarnak külön főzni. Egy szóval nem kértem, hogy külön főzzenek, a saját kajámat megcyinálom én magamnak ezt is elmondtam, de nem értik meg. Meg mindig jönnek azzal, hogy néha lehet mást is enni. Igen csak egy ilyen kis néha kb. minden nap van náluk. Ha meg van valami süti vagy vendégnél vavyunk vagy hoz valaki valamilyen sütit még én vagyok a bunkó mert nem eszek belőle. 18 éves vagyok, de elköltözni sajnos nem tudok mert még 1 évig tanulok

2015. szept. 13. 10:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó nem kerül annyiba, mert ők mellette fagyit, sütit meg csokit esznek, én ezeket nem eszem hanem ezek helyett is remdesen kajálok. Anyameknak meg volt olyan, hogy elmentek viragot venni a kertbe amikor kisebb voltam nem akarok hulyeseget mondani de ugy emlekszem 60.000 ftot koltottek ra. Szerintem meg ez a hulyeseg. Az o penzuk ok keresik nem szolok bele csak ha meg tudnank venni a normalisat szerintem tobb ertelme lenne annak.
2015. szept. 13. 14:32
 12/15 anonim ***** válasza:

én egy nap eszek:

-kb 400g csirkét->ez kb 320 forint, mert anya a piacon veszi a húst, 600-1000 forintos áron. Vltozó plusz néha be-becsúszik egy 1200 forintos vétel is, ezért 800-as átlaggal számoltam. De általában olya 600-700 forint kilója

-kb 80-90g rizst->ez kb 30 forint 300ft/kg-on számolva a rizst

-zöldséget nem mérem, az változó, de ha mondjuk veszünk 1 kg paradicsomot, ami nem a legolcsóbb zöldség, az most olyan 500 forint körl lehet. Nyilván télen nem ezt eszem, meg azért 1kg-ot nem eszek meg.

-kb 150-200g túrót->kb 160 forint 400forintos áron számolva, de valamikor le van akciózva a lidl-ben

-20g zabpelyhet->ez pontosan 8 forint, oké, steviával, kb 10 cseppel, de azt most ki nem számolom, hogy mennyi egy üvegből...

-lenmagot, kb 50g->40forint

-valamikor eszem egy kis sajtot, ezt nem tudom kiszámolni

ez összesen:1058 forint. Ehhez adjunk hozzá még pár százat, mert belekóstolok mindig abba, amit anyukám főz, vagy eszem egy kis kefírt, ilyesmi. De ezek nem állandó és nem mért dolgok, nem tudom számolni.

Szóval 1058 forint. A csopitársaimmal a múltkor beültem egy kínaiba (én nem ettem). Egy kis adag kaja 530 forint volt, minimális mennyiségű hússal. Ez csak egy ebéd volt nekik, ezen kívül költenek még reggelire, vacsorára, meg persze napközben egy kakaóscsiga, keksz, csoki stb. És a kínai a legolcsóbb kb. Egy gyros is 500-600. Apukám a munkahelyén nem igen tud egy ezres alatt kajálni (csak ebéd). Anya mondjuk biztos keveset költ, de nem is lakik jól, mert pizzaszeletet vesz, meg ilyesmi. De néha rendel főtt kaját, hopp 800. És persze itthon áltlaában van főtt étel hétköznap is, tehát mikor hazaérnek esznek. Este vacsiznak. Étkezéstől függetlenül, müzli, csoki, fagyi stb. Alkohol, mit ugye én nem iszom. Ki lehet számolni kérem.

2015. szept. 13. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy mondod, az ő pénzük, ők dolgoznak érte, és te a meglévő kiadásokon felül még tovább növeled, mert neked külön kéne főzni. Semmi jogod nincs számon kérni rajtuk a kertépítésre szánt pénzt, vagy bármi mást, mert azon lehetett volna húst venni, jól vagy te összerakva?
2015. szept. 13. 15:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Ugyanugy az en szuleim is draganak tartják a testépítő kaját.

En napi fel kiló csirkemellet eszem,krumplival,v. Rizzsel.

Ezek melle zöldség. Ez napközben megy edzés utan feherje es dextroz.

Reggel feherje+zab. Néha bezabalok 1-2 csokit is:D.

A fehérjét es a dextrozt en veszem magamnak. Összességében en sem ertem h miert mondjak ránk h drága a kajank.

2015. szept. 13. 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:
sült krumpli, körömpörkölt, rántotthús, mind lehet tiszta kaja... csak össze kell szedned melyik miből van, kiszámolni, és már eheted is... igazából nem a szüleidben van a hiba, hanem benned, mert tök jó kajákról mondasz le azért, mert lusta vagy...
2015. szept. 20. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!