Miért nem értik meg a szüleim, hogy hogy kell kajálnom?
én egy nap eszek:
-kb 400g csirkét->ez kb 320 forint, mert anya a piacon veszi a húst, 600-1000 forintos áron. Vltozó plusz néha be-becsúszik egy 1200 forintos vétel is, ezért 800-as átlaggal számoltam. De általában olya 600-700 forint kilója
-kb 80-90g rizst->ez kb 30 forint 300ft/kg-on számolva a rizst
-zöldséget nem mérem, az változó, de ha mondjuk veszünk 1 kg paradicsomot, ami nem a legolcsóbb zöldség, az most olyan 500 forint körl lehet. Nyilván télen nem ezt eszem, meg azért 1kg-ot nem eszek meg.
-kb 150-200g túrót->kb 160 forint 400forintos áron számolva, de valamikor le van akciózva a lidl-ben
-20g zabpelyhet->ez pontosan 8 forint, oké, steviával, kb 10 cseppel, de azt most ki nem számolom, hogy mennyi egy üvegből...
-lenmagot, kb 50g->40forint
-valamikor eszem egy kis sajtot, ezt nem tudom kiszámolni
ez összesen:1058 forint. Ehhez adjunk hozzá még pár százat, mert belekóstolok mindig abba, amit anyukám főz, vagy eszem egy kis kefírt, ilyesmi. De ezek nem állandó és nem mért dolgok, nem tudom számolni.
Szóval 1058 forint. A csopitársaimmal a múltkor beültem egy kínaiba (én nem ettem). Egy kis adag kaja 530 forint volt, minimális mennyiségű hússal. Ez csak egy ebéd volt nekik, ezen kívül költenek még reggelire, vacsorára, meg persze napközben egy kakaóscsiga, keksz, csoki stb. És a kínai a legolcsóbb kb. Egy gyros is 500-600. Apukám a munkahelyén nem igen tud egy ezres alatt kajálni (csak ebéd). Anya mondjuk biztos keveset költ, de nem is lakik jól, mert pizzaszeletet vesz, meg ilyesmi. De néha rendel főtt kaját, hopp 800. És persze itthon áltlaában van főtt étel hétköznap is, tehát mikor hazaérnek esznek. Este vacsiznak. Étkezéstől függetlenül, müzli, csoki, fagyi stb. Alkohol, mit ugye én nem iszom. Ki lehet számolni kérem.
Ugyanugy az en szuleim is draganak tartják a testépítő kaját.
En napi fel kiló csirkemellet eszem,krumplival,v. Rizzsel.
Ezek melle zöldség. Ez napközben megy edzés utan feherje es dextroz.
Reggel feherje+zab. Néha bezabalok 1-2 csokit is:D.
A fehérjét es a dextrozt en veszem magamnak. Összességében en sem ertem h miert mondjak ránk h drága a kajank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!