Ennyi vitamin elég lesz?
Én 175cm 136kg vagyok.
Túlsúlyos, most kezdenék diétázni, mozogni.
DAILY PACK: 1X1 pak (reggel vagy a nap folyamán elosztva?)
VITAMIN D3: 2X1 (reggel, este)
VITAMIN C-1000 BIOFLAVONOIDS: 3X1 (reggel, délben, este)
Plusz a kövérség miatt a vérnyomásra is ügyelnem kell meg a hasonló problémákra ezért ezek is lennének:
CRANBERRY (VÖRÖS ÁFONYA):
SUPER MUSHROOM COMPLEX:
Minden fontos dolgot mint vitaminok, ásványi anyagok meg akarok adni a szervezetemnek, meg antioxidánsokat is. A Mega Daily One-nál semmit nem éreztem, nem volt semmi hatása. Omega 3-at szedek, de folyton fáradékony vagyok.
Amikor biciklizek fáj a mellkasom, gondolom mert görnyedten tekerek és görnyedten szoktam ülni is.
Hiába vagy túlsúlyos, a zsírt nem kell etetni, nem kell 2 ember mikrotápanyag-szükségletét megenned, mivel ez a mennyiség vagy 1 élsportolónak, vagy 2 hobbi szinten sportoló embernek való.
Valószínűleg most kezdesz bele a sportba, ezért elég egy multivitamin + C-vitamin + kalcium-magnézium + omega3.
Ami a te esetedben nagyon fontos lenne, az a sok omega3, aminek egy részét fedezd halolajból és igyál sok lenmagolajat (3-5 evőkanállal naponta).
Ízületeidre meg fogyassz étkezési zselatint, napi 5-10 grammot, nem kell főzni, csak keverd bele valamibe (vízbe, teába, fehérje shake-be, főzelékbe, levesbe, stb.).
Az meg "hab a tortán", hogy sikerült kiválasztanod a legkevésbé jó ár/érték arányú termékeket.
Amit ajánlok:
- multivitamin: Scitec Daily Vita-Min (figyeld pl. a D-vitamin tartalmát, e mellé már nem kell venned külön)
- C-vitamin: bármelyik 1000 mg-os jó, ajánlom figyelmedbe a Damona és JutaVit termékeket.
- kalcium-magnézium: Scitec Ca-Mg (ez árban verhetetlen)
- omega3: szintén Damona, JutaVit, vagy Pharmakel Health
Sok Omega 3 kell, minek?
Az segít a szívnek, érrendszernek nagyban azért?
Én napi 2 kapszulát szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!