Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásításnál mi a véleményet...

Szálkásításnál mi a véleményetek a szénhidrát ingázásnál? Edzős napokon magas szénhidrát pihenő napon pedig közel 0 szénhidrát hatásos?

Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Értelmetlen, pont az edzés utáni regenerációban töltőd(né)nek föl a glikogén raktárak.
2015. szept. 6. 14:42
 2/3 HarciCsiga ***** válasza:
Szerintem nem ertelmetlen ha nem tul nagy a kulonbseg mivel nem edzel pihi napon nem egetsz annyi kaloriat nem hasznalod fek az izmaidban talalhato glikogent igy hat nem sokkal kevesebbel be is toltodsz plusz kevesbbe is zsitosodsz ha hajlamos vagy ra
2015. szept. 6. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy edző napokon kb 25%-kal emeld meg a ch-t, pihenőn meg 25-40%-nel csökkentsd. Én a 0 ch közeli állapotot nem tartom szerencsésnek egy átlagos, nem versenyre készülő ember esetében, tiszta KO az ember egész nap.
2015. szept. 6. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!