Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kell szakítani?

Hogy kell szakítani?

Figyelt kérdés

2015. szept. 5. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Könnyen. El mondod neki(súlyzónak) őszintén, hogy kész vége ennyi szakítani szeretnél. Fordulj meg és ne nézz hátra, bármennyire fáj is.:)
2015. szept. 5. 14:41
 2/10 Sowilo ***** válasza:
100%

Úgy, hogy összehaverkodsz egy súlyemelővel, és megkéred, hogy tanítsa meg. Vagy szerzel edzőt magad mellé. Ha ez nem megoldható, olvass könyveket(Fehér Tamást ajánlom), nézz videókat (a california strength youtube csatornán van egy komplett 3 részes szakítás oktatóvideó), és gyakorold addig üres rúddal, vagy 10es tárcsákkal ha úgy jobban érzed a mozgást, amíg meg nem tanulod stabilan, kényelmesen végezni.

Ja, és nincs meg hozzá a mobilitásod. Tudom, hogy nincs. Főleg a boka, csípő, és váll mobilitásán kezdj dolgozni. Ha egy fejfölötti guggolást szabályosan végre tudsz hajtani, akkor már elkezdheted gyakorolni a szakítást.

2015. szept. 5. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
arra figyelj, hogy még véletlen se úgy csináld, mint a crosfites bohócok, abból csak sérülés lesz.
2015. szept. 5. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Így-Vedd le szépen az aranyláncot a gyűrűt,tedd ide az asztalra a mobilodat meg a lakáskulcsot.A cuccaid már össze vannak pakolva,oda tettem.Szevasz!-
2015. szept. 5. 16:19
 5/10 anonim válasza:
100%
A crossfites bohocok sulyemeloktop tanulnak... es miert bohocok? Ne legyel primitiv... bohoc.
2015. szept. 5. 20:55
 6/10 Sowilo ***** válasza:

Itt el van magyarázva, hogy miért nem helyes, ahogy a crossfitbe ezek a gyakorlatok be vannak építve.

https://www.youtube.com/watch?v=LM_7pN-TJgM

2015. szept. 5. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne netről tanuld!!!!A súlyemelés tipikusan olyan sportág amit nem lehet videókról megtanulni!Keress fel egy szakképzett edzőt!
2015. nov. 2. 21:07
 8/10 Sowilo ***** válasza:

20-30 évvel ez előtt például nagyon kevés súlyemelőnek volt edzője, sőt, videó sem volt. Még súlyemelő terem sem volt sok helyen, általában volt egy pinceterem ahova haveri ismeretség árán lehetett bekerülni. Oda viszont testépítők jártak, ők pedig nem szeretik látni ha leesik a súly, tehát még lökés után sem dobhattad le csak úgy, különben addig maradhattál.

Akik ilyen körülmények között edzettek, általában kizárólag (sokszor idegen nyelvű) könyvek leírásait és ábráit tanulmányozták, majd lementek edzeni, és kis súllyal begyakorolták amit sikerült memorizálni... aztán hónapokkal később súlyt is elkezdtek felpakolni, ahol általában kiderült hogy xy-t szarul gyakoroltak be, és korrigálni kellett, stb stb stb. De mégiscsak megtanultak súlyt emelni, és versenyen is volt, hogy eredményesek lettek.

Sosem az ilyenekből lettek a világbajnokok, viszont azt azért túlzás megállapítani, hogy csak edzővel lehet megtanulni. Nem, meg lehet tanulni edző nélkül is, csak sokkal tovább tart, és olyan magatartást követel, amilyen nem sok embernek van.

2015. nov. 27. 14:59
 9/10 anonim válasza:
55%

Félre hívod négyszemközti beszélgetésre az illetőt, majd beszélgetni kezdesz vele, majd finoman rátérsz a kapcsolatok témájára, majd elmondod neki hogy mit érzel, ez a bonyolult változat, a sokkal egyszerűbb, és korrektebb, az az... hogy egyszerűen elmondod neki, majd egy idő után lenyugszik. vagy valamilyen közösségi oldalon közlöd vele, bár szerintem személyesen sokkal célszerűbb, és emberiesebb. Én már szakítottam valakivel, és én eléggé szánalmas módon szakítottam vele, úgyhogy nem ajánlom, hogy valaki mást kérj meg, hogy mondja el neki.

U.I.: Szerintem ezek közül a válaszok közül a személyes elmondás a legjobb, ahol egyszerűen elmondod... Sok sikert!

2016. máj. 2. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
#9, ember, ez nem a szerelem témakör, hanem a testépítés, ha nem tűnt volna fel.
2016. máj. 2. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!